![]() |
Cine/unde/cand/cum merge mai departe :)
Fiindca tot a trecut bacu' si urmeaza facultatile si... AM LUAT TOTI BACU' ( :peace: ), unde merge fiecare mai departe? La ce facultate?
Eu ma duc la Automatica si la Electromecanica (sau Electrotehnica, nici eu nu stiu exact :lol:), la colegii. Mama mi-a facut planurile, iar mie-mi convine pentru ca nu se da examen. Voi? PS: va rog, fara alte comentarii inutile! |
ba pe la Mihai Vitezu' pacolope la turism
|
Si eu coleg cu ranzi pe acolo.... sau in aceeasi facultate da la \"Finante banci\" .. ca sunt cele mai putine materii :lol:
|
Pt GABI: Automatica e o alegere marfa.Adica e distractie pe rupt si invatat la fel,pe rupte.Este o facultate in care poti sa impaci si capra s varza..:) Eu acum trec in anul 3 si sunt super multumit de alegerea facuta :) Dar nu cred ca o sa mai merga faza cu \"rally expert\" pt ca o sa dai peste tipi mai mari ca tine cu experinta mai multa si initiati in ale pilotajului pe acolo.. :) Nu iti zic nimic de rau dar eu cred ca esti un pic cam mic ca sa te audodenumesti rally expert..Nu mi-o lua in nume de rau,dar mi-am spus si eu parerea..Oricum In Craiova sunt 2 facultati tari:Automatica si Medicina,restul nu prea faci diferenta intre ele..No ofence
|
Mi-am bagat dosaru' la Facultate De Stiinte Economice, la Universitate ... urati-mi succes :lol:
|
bafta ! ..cand aflii rezultatele ? :wink:
|
Mersi mult Al3xius ... Cred ca luni sau marti ... Sa imi faceti galerie {Hai G-Spott!! Hai G-Spott} :woowoo:
|
Re:
Quote:
|
E si asta o chestie... :)
|
Re:
Quote:
BAFTA Gabi ! Si celoralalti care anul asta sunt boboci :mrhappy: |
Am intrat la colegiu, la Electrotehnica.
|
felicitari ! :wink:
|
Congratz Gabi.. in toamna cred ca o sa dau si eu la Psihologie/Sociologie.. suna interesant.. sa vedem este doar un plan.. ;)
|
ba g-spott pe la ce ejti ma :?
pe la mine sau pe unde draq?? |
ranzi am intrat la ISE la Universitate :) .... Nu sunt la tine :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:29. |
- Copyright 2026 4Tuning