Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Cine/unde/cand/cum merge mai departe :) (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/1547-merge-departe.html)

Gabi 16-07-04 15:10

Cine/unde/cand/cum merge mai departe :)

Fiindca tot a trecut bacu' si urmeaza facultatile si... AM LUAT TOTI BACU' ( :peace: ), unde merge fiecare mai departe? La ce facultate?

Eu ma duc la Automatica si la Electromecanica (sau Electrotehnica, nici eu nu stiu exact :lol:), la colegii.

Mama mi-a facut planurile, iar mie-mi convine pentru ca nu se da examen.

Voi?

PS: va rog, fara alte comentarii inutile!

ranzi 16-07-04 15:13

ba pe la Mihai Vitezu' pacolope la turism

g-spott 16-07-04 15:17

Si eu coleg cu ranzi pe acolo.... sau in aceeasi facultate da la \"Finante banci\" .. ca sunt cele mai putine materii :lol:

Alex NOS 23-07-04 22:28

Pt GABI: Automatica e o alegere marfa.Adica e distractie pe rupt si invatat la fel,pe rupte.Este o facultate in care poti sa impaci si capra s varza..:) Eu acum trec in anul 3 si sunt super multumit de alegerea facuta :) Dar nu cred ca o sa mai merga faza cu \"rally expert\" pt ca o sa dai peste tipi mai mari ca tine cu experinta mai multa si initiati in ale pilotajului pe acolo.. :) Nu iti zic nimic de rau dar eu cred ca esti un pic cam mic ca sa te audodenumesti rally expert..Nu mi-o lua in nume de rau,dar mi-am spus si eu parerea..Oricum In Craiova sunt 2 facultati tari:Automatica si Medicina,restul nu prea faci diferenta intre ele..No ofence

g-spott 24-07-04 14:55

Mi-am bagat dosaru' la Facultate De Stiinte Economice, la Universitate ... urati-mi succes :lol:

Al3xius 24-07-04 15:51

bafta ! ..cand aflii rezultatele ? :wink:

g-spott 24-07-04 16:08

Mersi mult Al3xius ... Cred ca luni sau marti ... Sa imi faceti galerie {Hai G-Spott!! Hai G-Spott} :woowoo:

Gabi 24-07-04 16:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Alex NOS\"
Oricum In Craiova sunt 2 facultati tari:Automatica si Medicina,restul nu prea faci diferenta intre ele..No ofence

Nu ma intereseaza de numele/profilul/renumele facultatii. Eu ma duc la facultate ca sa nu plec in armata. PUNCT!

Alex NOS 25-07-04 22:03

E si asta o chestie... :)

Carmen 26-07-04 01:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Alex NOS\"
Oricum In Craiova sunt 2 facultati tari:Automatica si Medicina,restul nu prea faci diferenta intre ele..No ofence

Adika altii care sunt la \"restul\" facultatilor sunt =0? Mi se pare cam aiurea ce spui tu acolo...Auzi...nu prea faci diferenta intre ele..poate nu faci tu...
BAFTA Gabi ! Si celoralalti care anul asta sunt boboci :mrhappy:

Gabi 26-07-04 12:21

Am intrat la colegiu, la Electrotehnica.

Al3xius 26-07-04 17:29

felicitari ! :wink:

BoSsuL3TZ 26-07-04 22:12

Congratz Gabi.. in toamna cred ca o sa dau si eu la Psihologie/Sociologie.. suna interesant.. sa vedem este doar un plan.. ;)

ranzi 28-07-04 17:58

ba g-spott pe la ce ejti ma :?
pe la mine sau pe unde draq??

g-spott 29-07-04 23:11

ranzi am intrat la ISE la Universitate :) .... Nu sunt la tine :D

All times are GMT +2. The time now is 05:29.

- Copyright 2026 4Tuning