![]() |
Fapta buna de Sarbatori
Vazand ideea la un club al pasionatilor de masini din Timisoara, m-am gandit ca am putea face si noi asa ceva. In primul rand vreau sa rog un moderator sa faca topicul sticky pentru a putea fi urmarit mai usor.
Suntem in apropierea Sarbatorilor de iarna, perioada in care toata lumea ar trebui sa se bucure de venirea lui Mos Craciun, de zapada, etc. In zona noastra exista numeroase case de copii, centre pentru copii cu handicap sau cu diverse probleme; exista si altii mai nenorociti ca noi, altii care nu isi permit sa puna un cozonac pe masa sau sa-l aduca pe Mos Craciun. Noi, cei de pe 4tuning Hunedoara / Deva, ii putem ajuta cu putin strangand fonduri, pe care ulterior le vom folosi pentru a cumpara cadouri unei case de copii sau unui centru pentru copii cu handicap. Probabil unii dintre voi veti zice "Dar oricum nu-i putem ajuta pe toti, ce rost mai are?", nu ii putem ajuta pe toti, dar putem face o parte dintre ei mai fericiti. La sfarsitul actiunii totul se va declara pe bonurile si facturile stranse in urma cumparaturilor pentru a elimina orice dubiu. Intrebarea mea este daca sunteti dispusi sa facem o actiune de acest gen si care sunteti dispusi sa ajutati pentru a duce aceasta actiune la bun sfarsit. Nu vreau sa zica 10 persoane ca sunt de acord urmand ca intr-un final sa raman singur. Urmatorul pas ar fi sa stabilim locul unde se vor duce cadourile noastre respectiv numarul de copii din acel loc. |
Re: Fapta buna de Sarbatori
Stiky da tare mi-e frica, ca o sa se faca acum tam tam si atunci....
|
De asta am si spus, cine e 100% sigur ca e de acord si ca poate ajuta, nu acum sa sara toti si atunci nimeni.
Nu e un efort mare.. |
Quote:
|
Frumoasa ideea Paul, i'm behind you 100%
|
Noi o sa cantam sambata viitoare (28 noiembrie) la House of Rock, aici in Hunedoara, ca sa strangem bani pentru copii de la centrul ala din micro6. Va asteptam si pe voi ;)
|
Aia pe unde e?
|
Quote:
Ma bag si eu 100% ;) |
Deci urmatoarea intrunire 4tuning se va tine acolo. Poate ne rezolva DGR si cu o masa in f de cati ne adunam.
|
O sa incerc cu toate ca o sa fie tare greu. Ar fi fain sa fim cat mai multi ca sa se stranga bani pentru copii aia.
|
Imi spuneti cati suntem si in ce data vom face intalnirea la House Of Rock si o sa rezerv eu o masa...sunt prieten foarte bun cu Mircea- patronul de la Rock;)
|
Quote:
Quote:
|
bun atunci...azi vorbesc cu el sa rezerv o masa de la separeu...
|
Da, sambata asta si e super daca rezolva Gelu si de o masa mare pt voi. Intrarea o sa fie 5 lei de persoana din cate am inteles eu si banii aia sunt pentru copii cu handicap de la centrul ala din micro 6
|
Nu am reusit sa vb inca cu Mircea dar incerc sa dau de el in seara asta ...
|
All times are GMT +2. The time now is 19:54. |
- Copyright 2025 4Tuning