![]() |
Golf 3 interesat
Salut ...
peste 10 zile o sa plec sami aduc un golf 3 . 1.6 Acum intrebarile mele sunt asa : 1 - se pot resofta/remapa/cipui ? si daca da cat castig este , ce cai ce cuplu ,daca nu dc ? sunt curios ca am vazut ca la toate TD merge.. 2 - cate variante de 1.6 sunt ? si care ar fii cea mai buna dintre ele sa o cumpar ? si de ce ? 3 - numi spuneti de ce numi iau un motor mai mare de 1.6 pentru ca pentru taxele de la noi asta zic eu ar fi cel mai convenabil ... multumesc |
Re: Golf 3 interesat
chiar nu vrea sami zica nimeni ??? va rog ... sa nu-mi iau ceva si apoi sa regret ca ma puteam alege cu altceva ... mersi
|
sal golf 3 1.6 am si eu si sant foarte multumit de ea cu o admisie sport si o evacuare sport cap coada si un cip cred ca mai iei 15-20 cp si de duce pe la max 500 euro sper sa revi cu poze bafta
|
da. sigur o sa revin cu poze. sambata acum plec . intre timp mai astept pareri . multumesc
|
sal
Am si yo un golf 3 1.6 benzina. Motoare ff bune, si consum mic, si putere destul de mare. Se poate cipui, am si eu vreo 20 de cai in plus fatza de cei 75 standard. La 1.6 mai este modelul GT de 101 CP. Doar cele 2 variante gasesti la golf 3 de 1.6, 75 CP si 101 CP modelul GT. GT-ul are in plus de cel normal plastice la aripi, sa nu se vada rugina :D. Dar eu zic k e mai frumos fara plasticele alea... Bafta!!
|
aham . e bine . si sa inteleg ca nu gasesc vreo varianta de 90 cp ? poi inseamna ca o sa ma pun sa o caut pe aia de 101 .... desi cred ca o sa dau greu de ia .. si cum ai reusit sa cresti puterea motorului cu 20 ? ce ai facut ? multumesc
|
4 Attachment(s)
De 90 CP este motorul de 1.8 dak vrei sa ai 90 de cai. Dar ala consuma un pic mai mult... Eu asa am luat-o din Germania, cipuita, cu bara de stabilizare, suspensii sport, faruri de golf 4 etc. Arata cat de cat bine masinutza... :)
|
e draguta...iai mai facut ceva? si la ce bani ai luato ? si cat tea ajuns taxa pt ia ? fuge ?:) demaraj bun 1 si 2 ? mai pune niste poze cu ia
|
poti sami dai si pe pm info daca nu vrei aici . mersi
|
[QUOTE=skyllo;2829623]sal golf 3 1.6 am si eu si sant foarte multumit de ea cu o admisie sport si o evacuare sport cap coada si un cip cred ca mai iei 15-20 cp si de duce pe la max 500 euro sper sa revi cu poze bafta[/QUOTE
|
Limited edition "Bon Jovi"
8 Attachment(s)
De facut nu prea i-am mai facut nimic, de cand am luat-o doar i-am pus pleoape la faruri(banda izoliera :D ) si parasolarul UNDERGROUND, cam atat... Dar vreau sa-i pun niste jante mijto pe 15" (rotile kre le am acu sunt pe 13", prea mici pt golf), folie pe toate geamurile, filtru aer sport, evacuare sport si ce-o mai fi de pus pe ea sa arate mai bn. Yo am luat-o pe 24 decembrie anu trecut din Achen si am dat 2450 euro. Cam mult, dar cam alea erau preturile atunci si nu regret nici un cent pe kre l-am dat fiindca masinutza isi merita banii!! De inscris am inscris-o pe 1 sept 2009 si m-a costat 34 de mil taxa. De fugit fuge destul de bine, demaraj nu mai zic, ff multumit! Ma duc in fiecare joi seara la curse pe aeroportul din Craiova si pot spune k am facut masini de 100 CP (mitsubishi, opel astra, nu mai zic de loganuri sau cielo).
|
Am vazut cand am fost in germania in hamburg niste golfuri super tari si la preturi intre 1500 si 2000 dar tuning de pe ele facea cred mai mult decat masina! arata impecabil masina
|
Eu am un golf3 1.6 101 cp nu este GT este doar 1.6 74kw adica 101 cp
Depinde cum o nimeresti; tind sa cred ca daca o vei aduce de afar oi sa fie ok Iti recomand sa-ti ie cu AC Motorul ok trage super bine daca o resoftezi mai castigi vre-o 10 cp alea cu 20 de cp la motorul de 90 cp sunt povesti Singura chestie care nu-mi prea place este consumul urban vre-o 13% afar ~7-8% In rest super masina daca ai grija de ea si schimbi ce trebuie atunci cand trebiue Bafta |
McClaud super masinuta . arata bine . punei mai repede niste jenti pe ia .
Cheliuta asa mult consuma cel de 101 ? nu ar trebui sa ajute cai sa consume mai putin ? atunci cea de 75 cat mai consuma ? vai mama .. mi se pare mult tare...asa consuma toate de 101 sau doar a ta ?:D sincer as curios . multumesc |
Cred ca mai toate consuma asa sau poate chiar mai rau si mai conteaza si unde conduci si cum :)
Probabil ca in Focsani vei avea un vonsum mai mic. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
- Copyright 2026 4Tuning