![]() |
Oltcit vs Dacia
Bai baieti vreau sa-mi cumpar si eu o masina ca sa nu ma mai milogesc la tata sa mi-o dea pe a lui.Vreau sa mi-o iau din banii mei dar nu am prea multi.
Sunt in dubii ce sa aleg: un Oltcit pe care sa-l modific un pic la exterior (spoilere,praguri,jante) sau o Dacie veche din '70 si s-o fac in stilul Gordini fara bari doar cu niste jante si aripile un pic umflate. La motor nu vreau sa le fac nimic decat sa mearga bine asa stock si sa consume cat mai putin, eventual sa le pun gaz. Astept sugestiile voastre si argumentele aferente. |
Re: Oltcit vs Dacia
parea mea dacia pt ca ai 4 usi poti sa bagi mai multi prieteni si are consumul mai mic decat un olcit care stiu ca e pe la 10-11 %
|
Am votat Dacia , pt ca mi-a aratat cineva niste poze cu o astfel de masina , una galbena , care mi s-a parut foarte interesanta.Succes
|
Si una si alta sunt masini destul de bune...dar acum ce mai conteaza este treaba cu piesele la Oltcit care nu prea se mai gasesc ca si piesele da Dacie.. Dar in rest depinde acum si de tine cati bani ai si din ce an vrei sa o cumperi..
|
Topic inchis, pentru ca mai exista topic pe aceeasi tema, in care s-a descutat pe multe pagini subiectul... Foloseste te rog functia search inainte de a posta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:00. |
- Copyright 2026 4Tuning