Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   New Beetle X2 (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/154453-new-beetle-x2.html)

blue macca 19-11-09 14:57

New Beetle X2

2 Attachment(s)
1. blue macca
2. mnc.risty

votati si argumentati :D

mnc.risty 19-11-09 15:00

Re: New Beetle X2

Vot blue!.prea tare desenul..Felicitari!:D

THUNDER77 19-11-09 16:19

Vot cristi pentru ca : masina este intreaga , si arata chiar bine...rotile ar mai fi trebuit lucrate si prea tare numarul de inmatriculare....intr-adevar este frumos si al lui blue, dar vroiam sa vad masina intreaga , daca nu ma insel asta e o lucrare mai veche , nu ?

radu.3 19-11-09 16:25

vot mnc.risty. Sa nu ma intelegeti gresit, imi place mult si al tau Andrei, e de efect(bine lucrat la tine e pleonasm totusi), doar ca totusi, cand vad VW Beetle x2 ma gandesc la doua VW-uri Beetle, nu la unul si jumatate :D.

Bafta amandurora :D

skyZZo 19-11-09 16:25

am votat cristi
blu
desenul e minunat doar ca...
pentru poll trebuia oleaca mai mult Beetle
:D

dns_dns 19-11-09 17:06

idem thunder77

ANDR31 19-11-09 19:38

VOT BLU
pentru ca imi place la nebunie cum ai scos reflexiile alea, bravo !!!

cata x 19-11-09 20:16

hmmm ... mda trebuia toata masina ... da adevaru ca desenul lui blue e bestial :D las pune cu cea mai mare placere pe perete:lemon: ... no ofence

barbosa 19-11-09 20:51

intrebare: ce votam? Peisaj sau masina? eu am votat masina, cred ca asta se urmarea.

Evoluzione 19-11-09 21:24

Eu nu votez pe nimeni. Sunt prea frumoase si una si alta ca s-o votez doar pe una.
Pe mine nu ma deranjeaza faptul ca Andrei a facut doar spatele masinii. Lucrarea mi se pare foarte buna chiar si asa. Apoi Cristi... Munca seriosa, un desen superb. Bravo voua :clap:

cata x 19-11-09 21:51

mnc.risty am uitat sati spun :)) desenezi extraordinar... hasura si detalii foarte bune... buna treaba ... :oops::shock: imi pare ca nu pot vota 2 :(

no limits design 20-11-09 00:29

vot blue.....

blue macca 20-11-09 08:58

domle' ,ce duri sunteti :P
vad ca voi nu v.ati saturat de tipicul 3/4 din fata sau spate... [no offence cristy, vorbeam despre desenele mele, vazute de altii]
am facut cativa ani numai laterale / fata/ spate...
apoi, alti cativa ani numai 3/4 fata / spate...
caut si altceva :P vreo problema ? :>

app :P vot cristy :)
a, era interesant si dupa cum zicea pe.aici cineva [topless]... oricum...
pe viitor, te.as provoca sa amplifici un pic si atentia pt fundal :D
bafta numai bine !

si bine mah, poll vw beetle X1,2

mba 20-11-09 17:01

Quote:

Originally Posted by Evoluzione (Post 2822047)
Eu nu votez pe nimeni. Sunt prea frumoase si una si alta ca s-o votez doar pe una.
Pe mine nu ma deranjeaza faptul ca Andrei a facut doar spatele masinii. Lucrarea mi se pare foarte buna chiar si asa. Apoi Cristi... Munca seriosa, un desen superb. Bravo voua :clap:

exact aceiasi parere aveam si eu dar nu stiam cum sa o spun sa nu sune rau :)) ..evo a reusit :p

deci... vot blu & cristi ..

super blu... lui iam zis ca daca mai aveam loc pe perete il chemam sa vina sa o deseneze ... (dar deja i'am ocupat eu:lol:)
super cristy... stilu care imi place si mie... realizare buna ..

bv amandoi ...sper sa mai vedem asa challengeuri

Raulo97 24-11-09 14:13

vot Cristi!Imi plac rotile alea.Super!

All times are GMT +2. The time now is 17:46.

- Copyright 2026 4Tuning