![]() |
Am si eu o nelamurire!
Salut pe toata lumea!
Am si eu o nelamurire si anume: Daca e de ex. sa-mi iau in mai permisul si in iunie sa plec in Spania, Si sa zicem ca vreau sa-mi iau masina de-acolo. Am voie sa o conduc pana acasa?? Am voie sa o inmatriculez la noi?? Multumesc frumos. |
Re: Am si eu o nelamurire!
din cate stiu eu dabea dupa un an de zile poti sa conduci in afara tarii sau cel putin asa era acum vreo 4-5 ani de zile si de inmatriculat normal ca poti asta doar daca masina are min. euro3 ca asa zice legislatia noastra
|
Nu cred ca are nici macar euro 3.....
Si daca e non-euro am inteles ca deabia in 2007 nu?? |
Daca nu are euro3 pana la 1 ianuarie 2007 nu poate fi inmatriculata in Romania - poti sa vi cu ea si sa mergi o perioada maxima (daca imi aduc bine aminte de 3 luni) in tara.....de la 1 ianuarie 2007 asta in cazul in care nu ne amana astia cu integrarea ...din cate ma auzit daca vei dori sa o inmatriculezi in rom se va plati o taxa speciala pt masinile second hand! nu am date suplimentare cat si cum...
|
asai nu poti sa conduci in afara tari decat daca ai carnet de conducere de mai mult de un an iar sa aduci masina care nu are euro3 nu se merita acum si nici dupa 1 ianuarie 2007 pt k o sa fie niste taxe pt. cele fara euro3 de te doare capu asa ca mai bine lasa
............................. |
Multumesc frumos pentru indicatii.
;) |
FIGHET, nu sti cam cat o sa coste taxa? Am auzit ca o sa fie o taxa de 2000 de euro, "taxa de mediu"... e adevarat?
|
Si la cele care au euro 3 nu o sa mai platesti vama , corect? Deci la pretul din Germania o aduci in RO + pretul drumului....
|
Apropo,Golf-ul 2 GTI 16v are euro ceva???
:D :D |
golf 2 nu are euro si taxa dupa ce se zice in ziare se pare ca o sa fie intre 2000-4000 euro
|
Ma pish pe ei atunci cu tot cu taxa lor:evil:
Mai bine mi-l iau din tara si ala e. :evil: |
All times are GMT +2. The time now is 19:06. |
- Copyright 2025 4Tuning