![]() |
sambata intalnire :wink:
sambata 8 aprilie poate ne strangem si noi pe la sala (pe la 18:00 - 19:00 ) sa mai discutam sa mai jucam un fotbal sa mai .. vedem noi ce mai facem :mrgreen:
P.S. sa nu uitati sa luati mingie ;) |
Re: sambata intalnire :wink:
Tu esti capu rautatzilor aici ... :D hihihihi
|
bha manca da pe la 16-17 ce are mha numa tarziu asa k nici nu ai timp sa joci si u ceva k-lumea...
haideti mai devreme unpik ok????? ceau |
pai shantzu e cu fotbalu ilegal si seara e viatza lui :D :P
|
looool asta e k o "cartitza" numa noaptea tata!!! da ...lasa k se poate si mai devreme unpik mai vedem noi!!!1ok?
|
[prezent la sala la ce ora e
|
man yo zic pe la 17 asa!!!! e bine???
|
vad ca va certatzi intre voi.....doar voi...:)
|
Ma io am picioru zici ca e colt de masa ca veneam si eu da nu ma pricep la fotbal la un baschet handbal ceva mai ma bag daca e 8)
|
bha...o sa fie o minge sa dai si u cu picioru in ea!asha sa nu te plictisesti!shantzule vreau si yo cd-u ala care il aveai duminik!fa-mi si mie 1 si iti aduk blank!pls!!vreau cd-uri cu poze si muzik de sambata si duminik!va imploorr!
|
kraven o sa iti aduc cd-ul ;) cu pozele care le am si eu ;)
bha voi veniti cand vreti , eu am spus ora aceea pt ca la ora aceea ne-am intalnit mereu nesomn termina cu off-topicu bha nu trebuie neaparat sa jucam fotbal ;) |
ce atata tam-tam pt o simpla adunare ? :lol:
suna bine ideea, deci la cat ramane? o minge,muzica ... ne combinam la niste sticle de suc, sa ne racorim daca e vreme frumoasa sa fie :-) |
pe la 18:00 - 19:00 ;)
|
bah daca vine insomnia ala eu nu mai vin!
|
insomnia , eu am auzit niste vorbe urate pe care tu le scoti
te rog mult sa-ti revizuiesti comportamentul, atat pe net (mess/forum) cat si "pe strada" eu nush daca voi veni ... sa vedem |
| All times are GMT +2. The time now is 13:03. |
- Copyright 2026 4Tuning