Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Talcioc (https://forum.4tuning.ro/79-talcioc.html)
-   -   Papagal de Patagonia-vorbitor (https://forum.4tuning.ro/79-talcioc/15427-papagal-patagonia-vorbitor.html)

lowrider 05-04-06 16:22

Papagal de Patagonia-vorbitor

7 Attachment(s)
vand papagal de Patagonia,vorbitor,are cam 3 ani,e haios rau.Pret 400euro inclusiv cusca

alex_102 07-04-06 00:13

Re: Papagal de Patagonia-vorbitor

am avut si eu unul ... il chema boris... si in loc sa invete sa vb a invatat sa cate ca si canarii care ii aveam in alta camera.. dar pe acelasi perete... anyway... ofer 2 mil ... eu l-am dat cu 1,5 ! Cum il cheama ? :)

cristivw 07-04-06 07:12

:shock:
foarte tare frate, ce mai vinde lumea pe aici :lol:
n-ai un mp3 cu ce zice papagalul? :D

wlady 07-04-06 07:34

auzi ... faci si tu un demo cu o camera video ? sa vad si eu cat de haios e ! vreau sa-mi iau un papagal !!! si o tarantula :lol: fara gluma !

SpeedeR 07-04-06 11:36

stie sa intre p forum?!
nu d alta, dar vad multi papagali p aici si .... ma intrebam si eu :D

lowrider 07-04-06 12:51

Il cheama Guru si a costat 800$ in Dubai,din cate stiu la noi numai pe comanda se aduce si costa cam 1000euro intrebati la Zoomania sau cum ii zice in Mall si o sa vedeti .Din documentatiile de pe net pe care le am zice ca e unul dintre cei mai destepti si vorbareti papagali

@alex_102-nu

@wlady-vi si-l vezi,ieri de ex scotea tigarile din pachet si "fuma" sau a adormit cu un picior in cap,scoate tot felul de dume.Mai bea si cafea din cand in cand

@SpeedeR-cre' ca e mai destept, aia sunt perusi:lol:

juana_man 07-04-06 14:51

Quote:

Originally Posted by lowrider
Il cheama Guru si a costat 800$ in Dubai,din cate stiu la noi numai pe comanda se aduce si costa cam 1000euro intrebati la Zoomania sau cum ii zice in Mall si o sa vedeti .Din documentatiile de pe net pe care le am zice ca e unul dintre cei mai destepti si vorbareti papagali

@alex_102-nu

@wlady-vi si-l vezi,ieri de ex scotea tigarile din pachet si "fuma" sau a adormit cu un picior in cap,scoate tot felul de dume.Mai bea si cafea din cand in cand

@SpeedeR-cre' ca e mai destept, aia sunt perusi:lol:

am avut si noi in casa papagal kre avea obiveiu sa beie cafea!!!! pe bune!trim un video pls sa-l vedem.sincer pe me m-ar interesa dar.... pt banii aia e cam mult

lowrider 07-04-06 15:39

Quote:

Originally Posted by juana_man
am avut si noi in casa papagal kre avea obiveiu sa beie cafea!!!! pe bune!trim un video pls sa-l vedem.sincer pe me m-ar interesa dar.... pt banii aia e cam mult

o sa-i fac un video azi.daca te intereseaza fa-mi o oferta pe care nu o pot refuza:lol:dar vad ca nu esti din Buc si prin posta nu trimit papagalul:lol: :lol:

juana_man 07-04-06 15:47

am scos pozele la imprimanta sa le vada nevasta k ea e mai mult cu......"papagalu" sa vad c zice, dak ii place iti fac o oferta!

lowrider 07-04-06 16:03

vezi ca pun si un video mai tarziu

lowrider 07-04-06 18:56

2 Attachment(s)
Guru in actiune

lowrider 11-04-06 20:32

up :paper:

juana_man 12-04-06 11:30

am inebunit toata familia cu ..... guru :D sincer mi-ar placea mult sa-l iau dar am bagat prea multi bani in casa si masina in ultima vreme si...... si.e o oferta foarte tentanta pt k m-am interesat si eu de pret si am ramas uimit cand am vazut ce scoruri au frumusetele astea.iti urez bafta la vanzare.

ps:dc vrei sa-l vinzi?

lowrider 12-04-06 19:15

papagalul este al unui prieten care din cauza serviciului nu mai poate avea grija de el.cauta pe google -"Patagonian Conure" si o sa vezi ce se zice despre ei,ca sunt cei mai prietenosi,hazlii, destepti,etc. papagali.Pretul nou e de 250euro!:shock:

ranek 14-04-06 13:27

si mie de ce mia fost sters postul ?! ..pune si tu un video in care chiar vb papagalu' ala .. :|

All times are GMT +2. The time now is 15:19.

- Copyright 2026 4Tuning