![]() |
Caut job
Tanar,23 ani,atestat utilizator PC,experienta in sofat(5 ani),am lucrat ca ajutor de mecanic timp de un an(am desfacut si facut la loc mai multe masini),am lucrat ca sofer pe dacie(marfa+persoane),Citroen Jumper(marfa),Citroen Berlingo(marfa+persoane),am lucrat ca agent vanzari,manipulant marfa
Posesor permis cat.B Dispus sa lucrez oriunde in tara si afara(daca se asigura cazare si o masa) si ca orice(ma rog aproape orice) Contact: Mail:[email protected] Tel:0728411550 |
Re: Caut job
hai fratilor ca NU caut pomana caut sa muncesc ce dracu
|
Quote:
|
ce ii propui? sa faca videochat?...:D...bafta cu jobul
|
Quote:
|
Vorbeste frumos .....a fost o gluma nevinovata .....nu ma lua cu lungul nasului si chestii dinastea ...si chiar nu ma intereseaza ce trebuie sa faca
|
Da sunt liber intre 9 si 20...calculator am....net nu prea mai am(nu este platit si nu fur)dar...pot revolva(vad eu ce fac)
|
Quote:
2 . Ti-am spus sa iti vezi de treaba ta nu cred ca te-am jicnit . 3. O seara placuta |
Quote:
|
Stimabile Domn as vrea sa precizez ca dumneavoastra ati cam lipsit de la orele de limba si literatura romana ex: jignit nu jicnit .....va recomand cu caldura cateva cursuri de clasa a 3 a o seara placuta va doresc in continuare dumneavoastra si firmei dumneavoastra
|
[email protected] - mail
andrei21us -id-ul de ym |
Quote:
|
Quote:
da ai dreptate imi cer scuze ...am sa trec si eu pe la cateva cursuri de cls a 3-a .....acuma lasand gluma chiar ii doresc lui andrei21us sa gaseasca cat mai repede un job |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:02. |
- Copyright 2026 4Tuning