Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   JOBURI (https://forum.4tuning.ro/396-joburi.html)
-   -   Caut job (https://forum.4tuning.ro/396-joburi/154251-caut-job.html)

andrei21us 18-11-09 15:05

Caut job

Tanar,23 ani,atestat utilizator PC,experienta in sofat(5 ani),am lucrat ca ajutor de mecanic timp de un an(am desfacut si facut la loc mai multe masini),am lucrat ca sofer pe dacie(marfa+persoane),Citroen Jumper(marfa),Citroen Berlingo(marfa+persoane),am lucrat ca agent vanzari,manipulant marfa

Posesor permis cat.B

Dispus sa lucrez oriunde in tara si afara(daca se asigura cazare si o masa) si ca orice(ma rog aproape orice)

Mail:[email protected]
Tel:0728411550

andrei21us 25-11-09 14:18

Re: Caut job

hai fratilor ca NU caut pomana caut sa muncesc ce dracu

thunder shop 25-11-09 16:31

Quote:

Originally Posted by andrei21us (Post 2818315)
Tanar,23 ani,atestat utilizator PC,experienta in sofat(5 ani),am lucrat ca ajutor de mecanic timp de un an(am desfacut si facut la loc mai multe masini),am lucrat ca sofer pe dacie(marfa+persoane),Citroen Jumper(marfa),Citroen Berlingo(marfa+persoane),am lucrat ca agent vanzari,manipulant marfa

Posesor permis cat.B

Dispus sa lucrez oriunde in tara si afara(daca se asigura cazare si o masa) si ca orice(ma rog aproape orice)

Mail:[email protected]
Tel:0728411550

Intre orele 9:00 si 20:00 sunteti liber in fiecare zi ? Dispuneti de calculator si internet acasa ?

RIcKO 25-11-09 16:35

ce ii propui? sa faca videochat?...:D...bafta cu jobul

thunder shop 25-11-09 16:38

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 2836122)
ce ii propui? sa faca videochat?...:D...bafta cu jobul

Te rog frumos sa iti vezi de lungul nasului si sa nu mai vii cu afirmatii nesimptite . Sper sa nu te superi dar cred ca nu este o gluma de bun gust . Va afla singur ce trebuie sa faca si daca te intereseaza atat de mult este vorba de administrare de anunturi pentru vanzari . O seara buna

RIcKO 25-11-09 16:43

Vorbeste frumos .....a fost o gluma nevinovata .....nu ma lua cu lungul nasului si chestii dinastea ...si chiar nu ma intereseaza ce trebuie sa faca

andrei21us 25-11-09 16:48

Da sunt liber intre 9 si 20...calculator am....net nu prea mai am(nu este platit si nu fur)dar...pot revolva(vad eu ce fac)

thunder shop 25-11-09 16:51

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 2836147)
Vorbeste frumos .....a fost o gluma nevinovata .....nu ma lua cu lungul nasului si chestii dinastea ...si chiar nu ma intereseaza ce trebuie sa faca

1 . Vad ca nu ai cei 7 ani de acasa pentru ca observ ca nu ti-ai dat seama ca suntem o firma si cand te adresezi unei persoane din cadrul unei istitutii de preferat este sa i te adresezi la persoana a II - a .

2 . Ti-am spus sa iti vezi de treaba ta nu cred ca te-am jicnit .

3. O seara placuta

thunder shop 25-11-09 16:52

Quote:

Originally Posted by andrei21us (Post 2836162)
Da sunt liber intre 9 si 20...calculator am....net nu prea mai am(nu este platit si nu fur)dar...pot revolva(vad eu ce fac)

da-mi un pm cu ID tau si discutam in aproximativ 1 ora

RIcKO 25-11-09 16:57

Stimabile Domn as vrea sa precizez ca dumneavoastra ati cam lipsit de la orele de limba si literatura romana ex: jignit nu jicnit .....va recomand cu caldura cateva cursuri de clasa a 3 a o seara placuta va doresc in continuare dumneavoastra si firmei dumneavoastra

andrei21us 25-11-09 17:00

[email protected] - mail
andrei21us -id-ul de ym

Alex30 25-11-09 17:02

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 2836195)
Stimabile Domn as vrea sa precizez ca dumneavoastra ati cam lipsit de la orele de limba si literatura romana ex: jignit nu jicnit .....va recomand cu caldura cateva cursuri de clasa a 3 a o seara placuta va doresc in continuare dumneavoastra si firmei dumneavoastra

Ai uitat sa zici de nesimPtite :lol:

RIcKO 25-11-09 17:07

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 2836209)
Ai uitat sa zici de nesimPtite :lol:

da ai dreptate imi cer scuze ...am sa trec si eu pe la cateva cursuri de cls a 3-a .....acuma lasand gluma chiar ii doresc lui andrei21us sa gaseasca cat mai repede un job

dolb 25-11-09 17:14

Quote:

Originally Posted by thunder shop (Post 2836174)
1 . Vad ca nu ai cei 7 ani de acasa pentru ca observ ca nu ti-ai dat seama ca suntem o firma si cand te adresezi unei persoane din cadrul unei istitutii de preferat este sa i te adresezi la persoana a II - a .

2 . Ti-am spus sa iti vezi de treaba ta nu cred ca te-am jicnit .

3. O seara placuta

pai si nu ti s-a adresat la persoana a doua? si eu mi te adresez acum la persoana a doua ! Poate AI vrut sa zici sa nu te tutuiasca :) asta e altceva ;)

grizli 27-11-09 02:00

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 2836224)
da ai dreptate imi cer scuze ...am sa trec si eu pe la cateva cursuri de cls a 3-a .....acuma lasand gluma chiar ii doresc lui andrei21us sa gaseasca cat mai repede un job

si nu stiu ce nu-ntelegi ca domnul face parte dintr-o institutie asa ca mare atentie ;) cu sediul acasa

All times are GMT +2. The time now is 00:02.

- Copyright 2026 4Tuning