![]() |
Logan
Are cineva poze cu loganurile care au participat sa le vad si eu ca nu am putut sa ajung si nici nu prea am gasit pe forum
Thanks |
Re: Logan
...cauta mai bine si vei gasi , sunt o gramada de poze cu Loganurile prezente la 4TD....;)
|
apropo , nu cred ca era nevoie sa deschizi un nou topic pt asta...., puteai sa intrebi in celelalte existente deja .;)
|
14 Attachment(s)
Uite aici cateva poze..Sper ca sunt poze cu toate masinile!
|
dar loganu de la pilot tuning, cel cu alb si negru? ala chiar era super tare... :)
|
primu logan ...cel cu spatele .. are tot kitu pilot pe el
|
dar ii lipesete cate ceva... :D am analizat eu pe afara, am vazut unu alb cu negru dar se misca si nu am putut sai fac o poza... :)
|
cel mai tare e ala gri :P CEL MAI TARE .... cu jante smekere ;) NU AVETZI OCHI ? :) :) :)
|
Quote:
agree ;) sunt de acord... dar nu am fost in juriu :cry: |
eh lasa hondare :D doar sti bine... cine stie cunoaste ;)
|
...cel gri e cel mai frumos ....are un bot agresiv... si niste jante splendide...:D :D ....e frumos .. cu stopurile din fabrica...cele pe led nu se potriveau .. nu era contrast :???:
|
nu imi plac stopurile de logan, dar angel eyes-urile sunt super tari. ;)
P.S: cea gri era marfa. ;)) |
intr-adevar, loganul gri a fost cel mai elegant, simplu si frumos modificat logan de la salon... a aratat diferenta intre bun gust si sorcova
|
Si oare ...? D c a fost doar Florica_NSL la el , si atat...dintre membrii juriului ?
Si d c oare nu a castiga la Romanesti...? Si d c concura contra firme? |
Ce firma sunt jentile de pe loganul gri.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:18. |
- Copyright 2026 4Tuning