![]() |
Macheta in lucru - bobby_s
2 Attachment(s)
Am un rx8...da nu stiu scala ..si nu prea am idei.. c sa ii fac...:-?? :???:
|
re: Macheta in lucru - bobby_s
Arata destul de dragut ....eu nu as umbla la el decat folie i-as pune si jantele schimbate ...:-??
|
arata chiar foarte bine mai bine nu il strica daca tot spui ca esti incepator
dar la cum arata cu jantele alea merg bine unflaturi la aripi. |
3 Attachment(s)
tousi am facut si eo nijte modificari c am mai vazut pe la voi..astia care va pricepeti...c ziceti:D
|
Eleronul e cam prea mare. Micsoreaza-l putin sa dea mai bine. Daca vrei eleron eu merge pe unul discret (stilul AMG cu o "bagheta" finuta pe portbagaj).
Boxele de sub luneta presupun ca sunt puse de tine? Mult prea mari...S-ar potrivi la 1:18 sau chiar 1:24, dar macheta asta pare sa fie 1:32. Vad ca ai incercat sa cureti vopseaua, e o operatiune plictisitoare daca folosesti smirghel (si de lunga durata), dar ar fi indicat sa ii acorzi ceva mai multa atentie altfel la vopsit vei avea de regretat. Spor la lucru. |
Re: Macheta in lucru - bobby_s
Mama ... iese avion :x e frumos ... nu ai flash la camera ?
Daca inveti cum sa ii faci LSD ar da-o frumos rau . O culoare inchisa , sau una gen mov , violet cu ceva tribaluri ( soate colant ) ... Cum ai inceput ... mi-au venit imagini in cap din F&F ... poti lua ideei de acolo . Multa bafta . Vezi ca scala firma o scriu undeva sub ea pe sasiu ... intoarce macheta cu rotile in sus si vezi pe placa aceea de plastic ce scrie :) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:05. |
- Copyright 2026 4Tuning