![]() |
Boxe pt Golf 4!
As vrea sa stiu ce diamentru de boxe se potrivesc in fata si spate la un Golf 4 si daca ii usor de dat panoul jos?
Astept raspunsuri:-D |
Re: Boxe pt Golf 4!
Nu imi zice nime?:-( ... am auzit ca cica trebe ceva cleste special pt panouri...ii adevarat?
|
salut.dimensunea e de 16,5 dar merg si de 17.cat despre cleste eu nu am auzit
|
nu-ti trebuie nici un cleste, eu mi-am pus , vezi ca are fire trase pina in stilpul din mijloc in protectia de cauciuc care merge de la stilp la usa
|
De 16.5 si daca pui ceva aftermarket e de preferat sa pui si niste inele din MDF
|
boxele din fata se potrivesc perfect si pe spate.16,5.eu nu am avut fire in stalpul din mijloc(golf 4 variant 2006). boxele se prind doar cu pocnituri.eu am folosit pt indepartarea capacelor o dalta speciala din plastic dur dedicata acestor operatiuni.
|
de ce sa se prinda cu pocnituri?
|
asa is prinse in pocnituri:| am vrut sa schimb boxele pe fatza...si dupa ce ma chinui sa dau jos panoul...spre surprinderea mea...vad ca boxele au un cauciuc pe ele...si is prinse in pocnituri:|! naspa treaba...de ce oare leor prins in pocnituri?:|
|
pocnituri=nituri:)
|
Cum se dau jos niturile alea?
|
cu bormasina din cate stiu eu.
|
cu bormasina ii cel mai simplu:lol:
|
singura si cea mai eficienta e bormasina.
de ce pocnituri? pt k prinderea cu surub si piulita e imposibila datorita faptului k nu poti tine piulita pe spate cind stringi surubul. nici varianta cu chiplinguri sau holdsuruburi nu e viabila pt k risti in timp sa-si dea drumul si sa vibreze.boxele din fabrica sunt prinse cu pocnituri.stiu ei de ce.bafta! |
vezi ca daca schimbi boxele o sa ai nevoie de inele mdf cu zicea cineva mai sus sau cum mi-am pus eu un kit special cu niste distantiere de plastic
|
am montat pe fata boxe Ground Zero:-D acuma urmeaza pe spate...inelele alea de unde as putea sa le cumpar sau nu pot sa pun fara alea?...imi dati o poza sa vad despre ce ii vb mai exact?:-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:05. |
- Copyright 2026 4Tuning