![]() |
Membrii Anonymous Motorsport
2 Attachment(s)
RUS / Renault Megane Coupe
/ Porsche Boxster |
Re: ... Anonimi - Membri ...
2 Attachment(s)
Toba^
VW Golf 3 VR6 |
1 Attachment(s)
Raz
Audi A4 1.8 Turbo |
Si o sa ii mai iau eu de pe "umeri" lu' Santos si o sa mai scriu cativa membri...
Dani - Mazda RX8 Speeder - Golf V GTI Microb - Golf V GTI Andrei WRC - Golf V GTI Robert - Hyundai Coupe Bishop - Vento VR6 Alex DUB - Corrado VR6 Radu VRG - Corrado VR6 Daniel DUB - Corrado G60 Relu - Golf III VR6 Dodo - Golf V Viteza - Mazda 6 Catalin - Golf V GTI DSG Moxu - Calibra Sorin - Astra GSI BlazeyBlaze (SXC) - BMW X5 4.6 Valy - Lowrider Husky - Opel Astra Mihai - BMW 330 B-99-CZR - Audi A4 2.5 TDI QUATTRO ... ... ... Si lista din Bucuresti continua cu inca pe atatia membri... Iar la Constanta ar fi: CeReS - Impreza STI Andrei SAD (WRC) - Astra GSI Alex EVO - Evo VIII Catalin Ery - Hyundai Coupe Adi DMX - Espero SFI Bogdan BAS - Omega V6 Andrei SLC - VW Golf 3 Psycho - Dacia SolentzZza :) ... ... ... ... Si iar mai sunt o multime care nu-mi vin acum in minte... Oricum cred ca ati prins cat de cat ideea de baza... ;) Restul detaliilor o sa le aveti pe site-ul nostru, momentan in constructie! |
2 Attachment(s)
B|sh0p-VR6
VW Vento VR6 :) (al 2-lea VR6 .. de pana acum , ii numaram .. ;) ) |
Eu : Skoda Fabia ; JKV-ule, trebuia sa specifici k mai exista un mox la noi in club.
Deci sa clarificam eu sunt MoXXu iar celalalt e MoXu da????? |
3 Attachment(s)
Echipa G\5/Gti
1: SpeedeR 2: MiKr0b 3: Andrei WRC pl 4: Catalin |
filiala Constanta
Presedinte: Andrei WRC - Astra GSI Vicepresedinti: CeReS - Impreza STi Adi DMX - Espero SFI Catalin ERY - Hyundai Coupe Cosmin 555 - Impreza STi Membrii: Romeo VPR - Audi A4 Alex - Mitsubishi EVO 8 Pefe - Espero Andi SLC - Golf 3 Andrei - Polo Foxu - Polo Chinezu - Espero Dogarel - Golf 3 Edy - Dacia 1310 Ionut - Hyundai Scoupe GT Adi PIA - MB E Classe Razvan RAZ - Astra GSI Sebi ROX - Alfa 146 Sile - Vecra A Vali Morga - BMW E36 Alex Shifter - Tico Zguby - Seat Toledo Enis - Cielo Dincer - Solenza Psicho - Solenza Mihai - Dacia 1310 Iorga BAS - Omega V6 Iulica GDI - MB E Classe John - Dacia 1310 Sebi SET - Ibiza cam astia sunt cei de care imi aduc aminte la ora asta. imi cer scuze celor pe care i-am uitat sa-i trec, dar o sa mai editez lista |
12 Attachment(s)
Je...un anonim :)
VW Golf 5 GTI ...Roscata Nebuna ...vedeti k ii place sa faca alte masini :) in special din alea care scot fum mult :shock: si Chevrolet Impala 1966... in constructie... cel mai probabil o sa o vedeti la anul la tuning show ;) |
Pt cei din CT rog sa-mi trimita pe PM lista cu userii de pe 4tuning care sunt anonimi ca sa nu iasa discutii cand dau accept. Eu nu ii stiu pe toti si sa nu dau aiurea accept. Mersi!
|
Felicitari, felicitari, felicitari!!! 1 felicitare, 10 felicitari, 100 de felicitari, 1000 de felicitari! FELICITARI CAT CUPRINDE!!!
|
Re: Membrii Anonymous Motorsport
2 Attachment(s)
Andy_SLC Constanta GOLF3 TDI
|
1 Attachment(s)
Eu ........
|
3 Attachment(s)
quicky / alex (quick_5hifter pe 4tuning si yahoo - CT-04-CPF la masina >> tico alb in permanenta in lucru :lol: )
|
3 Attachment(s)
Andrei WRC Constanta Aka X-Ray-Eyes ...
Opel Astra F Turbo |
| All times are GMT +2. The time now is 12:08. |
- Copyright 2026 4Tuning