![]() |
Vand Arcuri Weitec e46
Vand arcuri verzi Weitec pentru BMW e46 4 cyl, coboara 40 mm fata si 30 mm spatele. Folosite 4 luni, in caz ca aveti nevoie am si amortizoarele stock, pret 400 ron.
|
Re: Vand Arcuri Weitec e46
merg si la 323 ci?6cyl?
|
ma sigur nu sunt ... teoretic ar apasa mai multa greutate pe ele deci s`ar lasa un pic mai jos ... acum nu stiu ce sa iti zic ... ma interesez si te anunt. De rupt nu se rup sigur :) dar sa vedem daca e recomandat.
|
o sa ma interesez si eu;)
|
Merg si pe 6 cilindri dar are dropul muuult mai mare... deci in loc de 40 de milimetrii cat coboara ele normal e posibil sa ai drop de 60", nu e cel mai recomandat lucru posibil dar se pot pune!
|
oops...cam mult 60:shock: si nu prea mi-ar fii de fata,dar spatele mi-e c-ar atinge rau:(
|
pe fata ar veni cam 5 cm iar pe spate ar veni 4 cm maxim dropul ... acum depinde cat de bune sunt amortizoarele tale ... eu am drop 6 cm pe spate si nu imi atinge si in plus tu ai coupe .. deci ai aripile mai marisoare un pic ... dat faptul ca tu poti sa pui si 19 " lejer ... poti sa iti evazezi un pic aripile :) solutii sunt .. numai sa vrei :)
|
1 Attachment(s)
Valabil !
PS: sa va faceti o idee cat coboara masina : |
Quote:
|
pe fotograful "tau" cred ca il stiu de vreo 3-4 ani :)) sac =))
Valabil ! |
Valabil ! si negociabil ... accept si unele schimburi cu alte piese :)
|
S`au vandut ! se poate inchide.
|
Va rog frumos inchide`ti ca ma tot suna lumea :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:50. |
- Copyright 2026 4Tuning