![]() |
firma BOSCHMANN...SE MERITA?
BOSCHMANN JA-998ATX de 1700W si un subwoofer BOSCHMANN AXZ-W10 TPO de 1500W sunt aproape noi ft putin folosite
MI-A CERUT CINEVA PE ELE 550RON acum va intreb dak se merita firma boschmann... nu am precizat...poate intelegeti gresit.. ma gandeam la 2 variante: 1 sa imi pun mid-bas pe portire in locul boxelor standard si tweetere sus 2 subwoofwer + in portiere mid si tweeter se compara sunetul intre variante??(as vrea un bass puternic...) si in limita a 10 mil |
Re: firma BOSCHMANN...SE MERITA?
ground zero
statie GZTA 2.250MK2 sub GZRB 10BT pret 550ron care din ele se merita? ms |
niciunul
|
Quote:
|
cand zici produse te referi la toata gama. sunt curios cate difuzoare, woofere, amplifuri , crossovere etc ti-au trecut prin mana ca sa te grabesti la o asemenea afirmatie..........atentie, nu zic ca sunt proaste,
|
Eu doar mi-am spus parerea. Atat. Fiecare poate sa-si expuna opinia cu privire la orice lucru.
|
Quote:
GZRB 10Bt(x) = 679 (modelul nou) Acestea sunt preturile RRP Ceeace ai gasit este la 1/2 pret! Combinatia este ok, cu sistemul instalat si reglat adecvat satisfactia va fi mare in aceasta gama de pret. |
Eu am un boschmann. uite ce face intrun tub de rahat. https://www.youtube.com/watch?v=7Ab_QoGKIJQ si e doar la 200w rms din 500... Daca nu ati avut BM, nu subestimati firma. Produse ieftine si super bune..
|
Quote:
Treaba cu puterea este foarte relativa, cel putin eu din propria experienta-ti garantez ca daca-i pun 300 w rms l-am prajit. Produse ieftine cu randamentul si performanta pe masura. Exista produse mai proaste ca BM la acelasi pret, corect. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:38. |
- Copyright 2026 4Tuning