![]() |
2006 Noble M15
14 Attachment(s)
2006 Noble M15
|
Re: 2006 Noble M15
Putzin stilul Ferrari....e simpatica cat de cat...da sincer nu mi-as cumpara-o...mai bine un Ferrari adevarat sau un Porsche 911 ;)
|
E belea shi la pretzul asta nu mi se pare kiar scumpa ...adica e scumpa pt mine ca nu mi`o permit dar in comparatzie cu alte mashini .... e bine
|
ar fi stupid sa fie scumpa! e cam scumpa si asa! noble baga motoare de masini 'decente' modificate.
de exemplu alt noble avea motor de ford mondeo cu biturbo. voi cat ati plati pentru o tentativa de supercar cu motor proiectat initial pentru drumuri la supermarket? |
nu e prea frumoasa dar la capitolul performante nu pot reprosa nimic.:-)
si nici nu e prea scumpa... |
Stai linistit, din motor se pastreaza doar blocul, mecanismul motor e cu totul altul, la fel si distributia , racirea, ungerea. Motoarele sunt facute de o alta firma, nu de Noble. Dar parca un V8 nu era rau ca optional, nu? Chiar si aspirat la 5 l si 40 de supape!
|
masina imi aduce aminte de o masina din midnight club 2 :)) stiu ca e amuzant dar asa e !
|
Nu Ford le da motoarele la Noble?
Bestiala masina. Ar trebui sa aiba un handling foarte bun, cantarind doar 1250kg. |
In comparatie cu alte masini la putere chiar mai mare si viteza la fel...mi se pare un pic cam piperat pretul...si nu stiu dak supercar e un termen potrivit pt ea...
|
Interiorul nu prea e reusit si mai are si volanul pe dreapta:x...dar pretul si performantele compenseaza cat decat pt astea...
|
partea spate aduce un pic cu "era countach" mai patratoasa. motoru in schimb e decent pt titulatura de supercar dar e bunicel. poate e mai fiabil :D
portabagaju e cam mic :D :D :D :D :D :D |
Silueta aduce a Ferarri F430. In rest arata fff bine.
|
interesanta dar sincer nu stiu cine ar cumpara o astfel de masina.
Pe care il tine buzunaru sa dea 120.000$$ pt un supercar, cu siguranta mai poate pune ceva bani in plus sa treaca la un F430 sau la gallardo. |
frumusica.. pretul nu mi se pare mare pentru o masina ca asta.. vrei performante.. platesti!
|
Prea mari copieri in ziua de astazi ce sa zic....
Si asta este o masina copiata 80% Singurul lucru care l-au facut sa nu mai arate cu FERRARI Este ca au micsorat-o un pic... altceva nimic... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:46. |
- Copyright 2026 4Tuning