Re: Astra GSI 16V
Quote:
Originally Posted by GTXR
(Post 2811360)
Ce putere estimezi ca are ?Cu inmatricularea cum o sa faci ,acuma ca nu mai ai nici catalizator soft alea alea ,non euro cred ca iese...
|
Pai masina am adus-o in ianuarie 2008 si am inmatriculat-o in iulie 2008 cu 329 euro taxa, atunci avea catalizator (in acte era euro 2 dar cei de la rar au zis ca nu se poate, nu stiu nemtii ce masini fac) insa noxele erau muuuult peste, finala fiind Sebring au spus ca trebuie sa pun toba originala (nu conteaza ca toba era omologata in Germania pt. masina mea, la noi nu e buna-prosti si nemtii astia). Cu RAR-ul am rezolvat fiind in Romania The LAND of CHOICE, am ales sa intervina cineva decit sa-mi modific masina. Puterea e undeva la 170-180 cai, am avut Kadett GSI 16v si asta fuge mult mai tare. Nici cu Kadettul nu-mi era rusine, am fost cu el la Baneasa prin 2005, m-a batut Seatul care a batut tot dealtfel dar pina la el am scos si eu din cursa un Hyunday Coupe si o Calibra tot 2000 16v. O singura masina am avut care pina la 180 tragea mai tare, un Renault 5 GT TURBO, cu reglaj al turbinei de la 0,2 la 1,5 bari. Masina avind 850 kile,la 1,5 bari trebuia sa fii maestru la schimbat vitezele, dar daca erai scoteai 6 sec suta, motorul fiind nemodificat.
|