Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Saturn Sky Red Line (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/15335-saturn-sky-red-line.html)

RoSonic 03-04-06 14:43

Saturn Sky Red Line

Saturn Sky Red Line va fi prezentat de GM la Salonul auto de la New York.
Motorul va fi unul de 2 litri turbo ce dezvolta 260 hp.

Mai multe detalii dupa lansare.

einstein1984 03-04-06 15:56

Re: Saturn Sky Red Line

Saturn=GM=Opel=Lotus si asta ar fi un elise/speedster?

Spark 03-04-06 16:20

Quote:

Originally Posted by einstein1984
Saturn=GM=Opel=Lotus si asta ar fi un elise/speedster?

sincer si mie mi se pare cam acelasi lucru` ...
doar cu mici modificari estetice ...

Drako4Life 03-04-06 16:22

Aceeasi masina cu un alt aer :P, stiu ei sa mai faca si altceva?? :D

Race 03-04-06 16:46

Da,e exact aceeasi masina...cu mici diferente nesemnificative,cum ar fi o cu totul alta platforma cu motorul in fata.

Saturn Sky si Opel GT vor fi construite pe platforma tehnica de la Pontiac Solstice.Nu au absolut nici o treaba cu Elise.

Lucianos 03-04-06 17:58

ma seamana a dreq de mult cu Opel Speedster.Cel putin la fata...

Lucianos 03-04-06 18:02

da' interesant motoru' ala de 2 litri si 260 HP...

orlando 03-04-06 18:35

da seamana extrem de mult cu speedster cred ca il va concura direct dar avand in vedere cei 60 de cai putere diferenta nu cred ca va avea sanse speedsterul...
e bine totusi ca se vor impinge din spate cele 2 masini si vor face progrese mari ptr a a acapara piata!

dexter_20 03-04-06 18:48

Prea seamana cu Elise si Speedster. Putina originalitate nu strica.

Cabbano 03-04-06 19:02

parca seamana mai mult cu speedster decat cu elise...
motorul de 2 L scoate cativa cai...:-)

wlady 03-04-06 19:36

hmmm ..... nu vad ce e nou ! e un fel de speedster ..... 2l - 260hp ? sunt buni oamenii astia

Race 04-04-06 13:48

Sa inteleg ca asta e noua regula pe aceasta sectiune ? "Ma uit la primul post,nu citesc NIMIC mai departe,si apoi postez si io o tampenie gen 'ce tare e','wow','seamana cu...','nu-mi place ca nu e rosie' etc.".

Opel Speedster si Pontiac Solstice/Saturn Sky/Opel GT sunt total diferite.Speedster e mai mic,mai usor,mai scump,are MOTOR CENTRAL,si e conceput ca o masina de curse pentru strada,nu una de plimbare.Masinile nu se vor concura intre ele,Speedster Turbo fiind mai rapid in linie dreapta si cu mult mai rapid pe circuit.

Puterea litrica nu inseamna nimic.Si tinand seama ca motorul e turbo,nu vad marea realizare tehnica...

Urban_Racing 04-04-06 17:26

Primul Saturn care il vad shi imi place ....pana acuma nu mi`a placut nici un model de Saturn. Pt 2 litrii cat are motoru e bine bine 260 cp. Au realizat shi americanii pana la urma ca e mai buna metoda japoneza nu Race !? :))

andrei_1402 05-04-06 09:33

Nu are nici o treaba cu Lotus. Va fi viitorul Opel GT si in America o sa fie vandut sub numele de Saturn.

bakal 05-04-06 09:39

cel mai enervant lucru: ai 10 masini(care mai si seamana intre ele) pe aceasi platforma. pai cum sa nu se certe lumea daca constructorii fac masini cu elemente comune

All times are GMT +2. The time now is 23:59.

- Copyright 2026 4Tuning