![]() |
OPEL KADETT GSI DE COASTA
10 Attachment(s)
masina este pregatita de coasta si anul acesta ocupa locul 3 in clasamentul juniorilor.
-motor c20xe injectie 2,8- chip tuning -suspensie bilstein sport -arcuri eibach -strutbar -placute ferodo racing -rollbar sudat -kit filtru aer KN -jante 15" aluminiu cu slickuri kumho sunt foarte multumit de ea avand in vedere ca am reusit cu ea clasari in fata multor masini performante, honda civic typeR, clio rs etc. chiar am reusit timpi apropiati de mitsubishi lancer evo 6( apropiati insemnand 2-3 secunde). foarte fiabila si ieftina de intretinut. urmeaza niste filme de la fiecare etapa. |
Re: OPEL KADETT GSI DE COASTA
felicitari pentru realizari... chiar am stat de vorba cu Stefan " soferu " si a zis ca masina e chiar oke si ca iti merge de minute in VTM
Bafta in continuare la competitii cine stie poate o sa avem ocazia sa ne cunoastem intr-o zi |
multumesc. da a avut ocazia stefan sa mearga un pic cu ea. mi-ar face placere.
|
Frumos,ce ai realizat!bafta cu ea!
|
multumesc. ala din poza e bmw?
acum am vazut mai bine ca e hatchback dar tot nu stiu ce e:)) |
Golf 1,Dar nu e al meu:lol:
|
|
Foarte misto, chiar eram curios ce sanse are opelul in genul asta de competitii :)
Bafta multa in continuare |
inca mai are kadetu un cuvant de spus, bravo si la multe victorii
ai spus ca ai chip pe motronic2.8, poti sa-mi zici de unde l-ai luat sau cine ti l-a facut ? |
Quote:
chipul mi l-a facut cineva din brasov. 0723208288.asta e nr. lui.mersi d felicitari! |
|
|
oau ce meseriasa ii masinutza :X
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:07. |
- Copyright 2026 4Tuning