![]() |
sfarsit cu cercuri si burn-uri
spre sfarsit la iesire langa mac au fost cercuri si burn-uri
am ratat asta:evil: ......era multa lume pe acolo..dar era un gabor si nu am mai reusit sa ne oprim....poze,filme...cine a fsot?ce a facut?:D |
Re: sfarsit cu cercuri si burn-uri
2 Attachment(s)
Cand am fost eu azi , tipu` cu masina asta facea niste cerculetze in parcare de s-a terminat smecheria ... in gandu meu ziceam ca daca ma apucam sa fac eu niste cerculetze acolo lovesc toate masinile din parcare ( asta s-a intamplat langa MC , in fatza la Prisma 1 [ unde era full de masini ] ) :shock: :shock: :shock:
P.S : as vrea sa stiu si eu ce masina era pentru ca ma contraziceam cu niste prieteni :?: |
nu are legatura cu ceea ce am postat eu...anyway....masina e un 300zx (nu e tt-a se intelege twinturbo).....are motor v6.....masina era de vanzare...pe la pretul de 15.500 E....
|
A filmat cineva din gresala masina mea, cand am trecut prin fata la Mac "drifting"? :) Dacia aia alba,cu garda mica la sol, SGM
|
drifting sgm-ule?:D :twisted: era inertial drift sau erai ajutat un pic de batul dintre scaune?:lol:
|
fiecare se descurca cum poate, cand nu ai tractiune spate :)
|
nu am mai putut sa ajung si azi la show....vreau sa stiu ce am pierdut :( filmulezte va rog :D
|
madskilz vb de NSL power ;) la sfarsit... a mai fost un mic.... show... poze si filme.. in curand..... dupa ce dorm si eu.... vro 2 zile
|
doar 2 zile ? .... ok :D
|
Daca a filmat cineva Supra va rog mult sa imi dati si mie filmul.
|
a fost si o supra?!...unde.................
|
Felicitari GSI, KNS, baiatul cu RX8-ul si cine s-a mai invartit la sfasit. Nu am putut sa vad concursul de sambata dimineata, asa ca cerculetele de duminica seara au fost consolarea mea.
|
a fost p supra MKIII in tuning show...cum draq sa nu o vezi...
|
12 Attachment(s)
Poze de la "sedinta foto ;) " de duminica seara ;)
s`a lasat cu cercuri |
eu n`am vazut nici unele nici altele ... acu dau jos sesiuena de cerculetze d la inceput ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:19. |
- Copyright 2026 4Tuning