![]() |
Chip tuning Clio Symbol
Stie cineva unde se poate face la noi asa ceva pt clio symbol benzina/motorina...eu am 1.5 dCi de 80 CP...in cat pot sa-l duc din resoftare?
|
au astia la c&c tuning chip pt masinutza ta
Vezi ca gasesti chip pt clioul tau la C&C tuning si costa 335E+tva(asta era ultima lor oferta dac s-a schimbat nustiu) si te duce de la 80Cp la 107Cp
|
Re: Chip tuning Clio Symbol
Mersi...astept si alte oferte daca mai cunoaste cineva!
|
vezi si tu la bazar -> oferte extinse (mai multi) si la dyno test (mastertuner)
|
la master tuner si iese ffff bine. ai aici un nr. de tel. 0722 275 522.
suna si vezi ce zic. BAFTA |
Quote:
|
|
mersi mult baieti
aveti idee de cine le face mai bine...voinea sau ceky? |
zbuciumus!
|
In urma unor cercetari amanuntite am ajuns la concluzia k dupa ce voi strange banii clar la Master Tuner ma voi duce...
|
dupa cate stiu eu voinea nu a avut nici un client nemultumit eu ash merge pe voinea
|
De ce pe unul si nu pe celalalt? Gasesc pareri foarte subiective...
|
la master tuner vezi ce face omul ala cu masina ta.
vezi exact ce poate, nu te urci in ea si "dai talpi" sa vezi cum merge, ca n-ai facut nimic. mai intervine si factorul psihologic si gata: ce masina tare am! eu zic sa faci totul cu cap! tu alegi. |
Salut ! Iti ofer urmatoarea varianta test cu G-tech inainte si dupa gratis , iar costul resoftarii va fii de doar 250Euro.Cu o precizare daca dupa ce facem modificarea nu iti place se face masina originala si nu se incaseaza nimic!
Cu respect, |
Sau uita-te pe acest forum la dynotuning si cauta Renault Clio DCI sa vezi ce face Unichip pe motorul asta. MasterTuner garanteaza puterea maxima de obtinut din motorul asta fara fum. Pe dyno.
|
All times are GMT +2. The time now is 14:10. |
- Copyright 2025 4Tuning