![]() |
Dacia Logan - Crashtest
1 Attachment(s)
Aceasta este noua Dacia Logan - Videoclipul oficial - crashtest.
Nu se aude f bine, dar cu o placa 5.1 data mai tare, e bine :P Cica ar fi primit 3 *** in urma acestui crashtest... Va luati ori nu va luati? Cel putin muzica d fundal e belea :D |
Scrisesem in forumul \"vechi\":
Da, misto...Se aude miso cand se loveste Se vede de la 2 poste k e tabla moale... |
saracu logan.... si cik e renault...
mie imi place sa dau volumu la maxim k se aude belea knd se loveste de parapet... :) si imi mai place cum sare oglinda :D uitativa fratilor si nu va veti lua logan... |
Frate cum se izbeste frontal nu imi vine sa cred !!!
E cam incet sonorul dat ... adica e inregistrata cam aiurea ... si trebuie ascultat mai tare ... daca suntetzi atenti sa acultati cum sar airbagurile !!! Super frumos ... am ramas super impresionat la ora 4 dimineatza ... |
Mamaaa Super tare filmu!!! Sa nu mai zic ca ma inviorat la ora 3 dimineata .... mi-am dat volumul tare sa aud cum se loveste de zid.......se muleaza bine pe zid sa nu mai zic de cum ii sare capatana la sofer:))
|
si totusi soferul scapa fara nici o zgarietura, bai nu se poate!
|
pai desigur k scapa fara o zgarietura :D Dacia e masinaaaa :)
|
acu il dau si eu jos ... w8ing .. k mere super piesa netu .. merge tarash :D
|
L-am downloadat azi si imi apare alt film, o reclama la nush ce bautura racoritoare or shit?
Care este adresa corecta , ca as vrea sa vad si io Loganu cum se sifoneaza :twisted: |
Re:
Quote:
|
E misto ma ... mai ales la sfarsit cand il arata pe \"sofer\" :)
|
mah voi faceti mijto?
nu e nici un crashtest in arhiva aia |
bha deci nu e nici un crash test in arhiva aia e o reclama la nush ce bautura :(
|
kkmash in ea de reclama ... :) am dat si tare... sa ma sperie ***u ala :) ... coobra dupa cum vezi e pus la Diverstisment ... chiar te asteptai sa fie crashtest? :)
|
o fi da primele 5-6 posturi sunt pe aceasta tema
daca-s glume sunt cam proaste parerea mea |
| All times are GMT +2. The time now is 23:33. |
- Copyright 2026 4Tuning