![]() |
MP3 sau Magazie
am o intrebare...
ce sa aleg intre un MP3 Pioneer DEH 4650 cu telecomanda sau o Magazie de 12 Cduri + CD Player sau Radio Casetofon ?? |
Re: MP3 sau Magazie
mp3 ... tehnologia a evoluat .. oricum nu mai ai ce sa faci cu caseta ..
|
m-am referit ca leg Magazia de CD-Uri ( 12 la numar ... de Cduri ) de un CD Player ... si sa controlez ce ascult , etc. de pe CD Player. asa ... in fine.
si ... chiar, ce parere aveti despre Pioneer 4650 ?? |
Eu zic sa mergi pe CD cu magazie...CD = SQ :P
|
Sunt de aceeasi parere ca si GYM. CD-urile mp3 nu se pot compara cu cd-urile audio la calitate, cu toate ca este mai comod cu mp3...ai la dispozitie mai multe piese. Deci votez cd audio :) multa bafta.
|
intr-adevar, CD = SQ...intr-o oarecare masura.
chestia cu magazia e alta...ele sunt mai sensibile la socuri decat playerele din HU... deci, ca solutie SQ, un HU fara mp3, nu? :) cauta Nakamichi... nu vei fi dezamagit de sunet...in nici un caz! |
pot sa leg o Magazie JVC la un HU care e facut de alta firma??
|
cum au zis si baietii..... cd !...nu se compara cu mp3 ....apropo se gaseste la noi nakamichi? sau becker sau eclipse?? aduce careva? ahh...evita magaziile sony!!!! sunt d ffff proasta calitate ...un prieten d al meu a facut greseala sa isi ia si dupa nici 1 luna jumate ii sareau cd urile in draci si sa dus cu ia la garantie &shit....si jvc nu cred k e mai bun......
|
da. gasesti nakamichi si la noi in tzara. :)
baietii de la Falcon le aduc. da-mi in pm daca vrei lista d preturi. ;-) cat despre magazii...pana acuma doar cea dintr-un S-class mi s-a parut acceptabila... un prieten a avut un Clarion si sarea la cele mai mici gropi, cu toate ca sistemul de suspensie parea ok (am desfacut-o :P) ar mai fi o alternativa la mp3 dar nu in masina....ca format vb...e vb de codarile lossless in care metoda este alta si nu se pierde informatie sonora, dar asta e alta mancare de peste. bafta mare |
Am avut pana in '02 (luat in '96) un Pioneer cu caseta, cu magazie de 6 cd-uri si pot sa numar pe degetele de la o mana de cate ori a sarit !!
|
chestia e ca Magazia JVC e cadou ... am primit-o ...
si totusi nimeni nu mi-a raspuns la intrebare... pot sa leg Magazia JVC la un HU ( alta Firma ) ?? se poate ?? |
gym... nu contest ca nu sunt bune! doar ca aia clarion pe care am vazut-o nu era buna.
detman... habar n-am! :P bafta |
Quote:
|
eu as alege MP3 ca de pe cd-urile din magazie tot mp3-uri vor fi... si poti sa citesti si cd-uri audio cu MP3 player.... e naspa cu magazia...te plictisesti repede...
|
da` am si eu o intrebare ... dak bagi in el numai CD Audio ... e vre-o diferentza intre Cd Player normal ... care citeste numai audio .. si cel care citeste si mp3`uri ? ... e vre-o diferenta in claritatea sunetului ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:39. |
- Copyright 2026 4Tuning