![]() |
Opel Corsa C
7 Attachment(s)
Opel Corsa C Elegance 2 usi, 1.2i 16V – 75CP – 124.000 KM reali, adusa in Romania la 92.000 KM in 2008.
AN FABRICATIE: 2001 - cutie manuala 5+1 - EURO 4 - Inchidere centralizata + alarma cu display pe telecomanda - 4 airbaguri - Senzori de parcare cu display - Pilot automat - CD Player original + NAVI inclus - Comenzi pe volan - Jante aliaj 14” - Angel eyes + stopuri pe leduri - Xenon - Geamuri electrice - Oglinzi electrice incalzite - Aer conditionat - Proiectoare - Suspensii sport + amortizoare sport - ABS, EPS (servo-directie asistata) - Folie autorizata fata – spate - System audio 4 Boxe + 2 tweetere (Hi-Fi) - Volan si schimbator in piele PRET: 3700 € NEG, PRET VARIANTE: 4500 € ACCEPT VARIANTE CU MASINI LA 2000 - 2500 €. TEL: 0729358199; MAIL: [email protected] |
Re: Opel Corsa C
te intereseaza un schimb cu masina de la semnatura? + diferenta din partea mea,bineinteles si daca da,sa`mi precizezi si la ce diferenta te`ai gandit.
|
momentan nu sunt interesat de masina ta, dar in cazul in care ma razgandesc o sa te anunt, bineinteles daca mai e valabil si la tine oferta. oricum ca diferenta (informativ) as mai vrea undeva la 2000 de euro.
|
fac si eu o oferta de schimb
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...-inscrisa.html |
s-a vandut...topic inchis
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:42. |
- Copyright 2026 4Tuning