![]() |
[VAND] Machete si Piese !
18 Attachment(s)
VAND :
MACHETE : -VW Touareg 1/42 , producator Maisto , Negru -Audi TT 1/32 , producator Kinsmart , Visiniu -Mercedes-benz ML 320 1/42 , producator Welly , Alb -Dodge Power Wagon 1/42 , producator Kinsmart , Argintiu metalizat -Alfa Romeo Spider 1/32 , producator Welly , Alb -Smart 1/32 , producator CarMaster , Galben/Negru PIESE : -4 jante 1/18 -2 oglinzi 1/18 -partea din spate a evacuarii ( 4 tevi ) -4 stopuri de McLaren -4 jante 1/24 (Borbet) -BullBar 1/18 -2 oblinzi 1/24 Pretul il faceti voi ! Ma puteti contacta la id : extasyandschweppes sau la telefon : 0726712990 |
Re: [VAND] Machete si Piese !
Ma intereseaza jantele 1:24... Se poate o rezervare pana discutam exact?
|
Rezerv eu: Jantele 1:18 si jantele Borbet 1:24 si Evacuarile pana vorbim tot. \
Multumesc |
Quote:
Jantele 1/18 si Evacuarile rezervate lui Danny , daca bmw se razgandeste sunt ale tale ! |
1 Attachment(s)
Se mai pun in vanzare 4 jante spitate pt masini 1/18 !
Cele de pe fata au latimea de 1.75 cm , iar cele de pe spate 2.25 cm ! |
Jantele Borbet s-au dat lui bmw548 !
VW Touareg , Audi TT , Mercedes-benz ML 320 , Dodge Power Wagon , Alfa Romeo Spider VANDUTE TOATE ! Ca machete de vanzare ramane doar Smartul ! |
ultimele jante mai sunt da?...daca da au si cauciucuri?sunt interesat
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Jantele spitate s-au dat ! La fel si ambele seturi de oglinzi !
Evacuarile sunt pt. masini 1/18 ! Si nu sunt doar evacuarile , ci sunt evacuarile + acea plasa + fusta aceea asemanatoare masinilor de curse ! Pun o poza ca sa vada lumea mai bine ! Ce a mai ramas pt. masini 1/18 nu sunt jante , sunt doar jumatati , tu trebuie sa mai ai cercul acela pe care pui cauciucul :) , asta este doar fata jantei ! Eu am gresit cand am scris , imi cer scuze ! Ps : Cred ca niciodata nu am mai vandut ceva asa de repede , daca stiam de mai demult aici postam toate anunturile cu machete ! |
| All times are GMT +2. The time now is 10:57. |
- Copyright 2026 4Tuning