![]() |
BMW M3 E30
5 Attachment(s)
voteaza lucrarea care iti place!
1. andy_wpo spate 2. blue macca 3. mba 4. mnc.risty 5. andy_wpo fata [adaugat] rog argumenteaza votul! |
Re: BMW M3 E30
mba..
ursuletul ideal dupa parerea mea,vinil DTM ,borbet A,realizare frumoasa :) |
Am votat si eu mba... Pentru ca a facut o masina parca iesita dintrun comic, imi place :D
Andy, progrese si eforturi mari! Blu, desen foarte tare si hasura incredibila :shock: Cristi, printre cele mai bune desene de ale tale, un nivel foarte high :D Deci un challenge frumos si echilibrat zic eu :) |
acum inteleg ...:lol:
greu de decis votat mba hasura e de nota 11 felicitari tuturor! |
a lui blue e mai ca in realitate adica arata ca si cum l'ai privi in parcare acest bolid
|
mba has my vote...imi place mult aspectul ...e mult mai agresiv , jantele sunt dragute , decalul ...bravo!
|
eu votez mnc.risty... apreciez mult ca e masurata [asa arata] si bine construita...
la mba m.a deranjat doar pragul fata, prelungirea aia care e cam concava [sau dreapta] andy- rotile CAM maricele... si calitatea pozei cam :( [scuze inca o data pt faza asta] marfa toate! bafta in continuare |
Vot blue macca..frumos tare desenul, hasura prea tare!
bafta tuturor! |
masina lui cristi mi se pare cea mai realista, si pe langa asta, e lucrata frumos. felicitari tuturor participantilor!
|
votul meu sa dus la blue.Cea mai realistica,din punctu meu de vedere.
Masina lui cristy a fost iar foarte bine realizata si cum spunea si blue cele mai bune proportii Cea a lui mba pe mine nu ma impresionat,fara suparare. Iar despre lucrarile mele, :) fiecare are dreptul la opinie sa. |
votat blue_macca...extraordinare jantele alea, nu ma pot satura de ele
|
eu ce sa zic ... imi place hasura lui blu ... foarte mult ..dar doar hasura si pentru asta nu il votez... el stie de ce
a lui cristy..nu imi place textura foii...in rest foarte bine..asa ca si primeste votul meu :P andy...continua sa lucrezi...si incearca sa te apropi mai mult de realitate :) |
felicitari pt toti ...toate arata bine... dar stilul lui blue este foarte interesant... imitare a cromului foarte buna , masina este foarte bine proportionata , atentie foarte mare la detalii iar jentile arata bestial ...
|
votul meu merge la blue macca....imi place mai mult prima impresie care ti-o lasa.....
|
vot blue macca. aspectul general e excelent si are un tuning simplu si atragator. in rest... toate sunt faine. :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:16. |
- Copyright 2026 4Tuning