Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 1.8 IS Limited edition (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/152355-e36-1-8-is-limited-edition.html)

Marian_nebunu 08-11-09 13:50

E36 - 1.8 IS Limited edition

1 Attachment(s)
Sa va spun o poveste pe care am traito astazi am vandut e46 le in targ, de dimineatza la ora 8:45 masina deja era vanduta...dupa vreo 4 ore,scumpa mea mama m-a trimis pana la targ la vitan sa cumpar dero :P,plimbandu-ma printre multe masini dintr-un colt al targului se vedea o pisica de la indepartare parea neagra,cand m-am apropiat era verde:D nu acelasi verde ca pe e46 dar era un verde:D,mi-a placut foarte mult,are pachet m,jante borbet,trapa electrica,oglinzi electrice incalzite,suspensie sport,...
momentan nu am decat o singura poza am sa o atasez si zilele astea cand ma simt mai bine voi face mai multe poze :D

gelu_r 08-11-09 13:53

Re: E36 1.8 IS Limited edition

pe asta vreau sa o vad alba sau vreo culoare de individual , poate sa aiba ea tot pe ea , culoarea o imbatraneste , dar toate la timpu lor , in 2 zile scot masina , iesim la poze , Te am pupat

daffy duck™ 08-11-09 13:55

Sa o stapanesti sanatos ma da-te-n doamne iarta-ma!!!!....astept sa ma dai o tura.....

no limits design 08-11-09 13:57

frumoasa masina.....narile alea nu imi plac...ar arata mai bine negre

bmw_motorsport 08-11-09 14:01

hai cu detalii...nu ne mai tine in suspans:twisted:

sprinter 08-11-09 14:57

Scapa de nasu ala de tigan, fa ti rost de niste style 5 uri care sa le faci miezul auru, trage i o folie 50%, schimba farurile cu unele cu lupa, cumpara i buza de la bara fata ... si pt inceput iti ajunge... si plateste i taxa aia o data!

Marian_nebunu 08-11-09 18:31

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 2790058)
Scapa de nasu ala de tigan, fa ti rost de niste style 5 uri care sa le faci miezul auru, trage i o folie 50%, schimba farurile cu unele cu lupa, cumpara i buza de la bara fata ... si pt inceput iti ajunge... si plateste i taxa aia o data!

nici mie nu imi place nasul,am sa il colantez negru mat,as vrea sa imi iau jantele bbs de le aveam pe e46 inapoi,nu sunt fan folie,farurile momentan astea raman a,as vrea sa imi,buza de la bara am sa io cumpar,oricum dupa ce o inmatriculez,o pun cu burta pe pamant :D:D:Ddupa imi fac mania mea ii fac evacuarea :Dsi mai am sa ii iau un cdplayer ca are casetofon in plm
in rest ce sa zic trage super super bine,si sunt in al 9 lea cer,:D super super fericit:D chiar mi-am luat ce imi doream :D

13tsp 08-11-09 18:39

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 2790637)
nici mie nu imi place nasul,am sa il colantez negru mat,as vrea sa imi iau jantele bbs de le aveam pe e46 inapoi,nu sunt fan folie,farurile momentan astea raman a,as vrea sa imi,buza de la bara am sa io cumpar,oricum dupa ce o inmatriculez,o pun cu burta pe pamant :D:D:Ddupa imi fac mania mea ii fac evacuarea :Dsi mai am sa ii iau un cdplayer ca are casetofon in plm
in rest ce sa zic trage super super bine,si sunt in al 9 lea cer,:D super super fericit:D chiar mi-am luat ce imi doream :D

Ooo, ce poveste, sa ai parte de ea, bafta cu ea si sa ai grija da ea :)

sprinter 08-11-09 18:41

Nu colanta nasul, ca e pacat, mai bine il iei frumos la shmirghel, scoti cromul de pe el, dai 2 - 3 straturi de negru mat si asta e, buza e 2 milioane noua la bmw e pacat sa o iei sh si vezi ca suspensie avea caius, sport reglabila nou nouta.
Masina chiar e limited edition? ca din ce vad eu ai doar bandourile, iar pe coupe la limited edition vin multe multe tampenii. An? 95- 96 ? km .. poze interior? :)))) apuca te sa ii faci!
Sa fie intr un ceas bun!

Marian_nebunu 08-11-09 18:44

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 2790665)
Nu colanta nasul, ca e pacat, mai bine il iei frumos la shmirghel, scoti cromul de pe el, dai 2 - 3 straturi de negru mat si asta e, buza e 2 milioane noua la bmw e pacat sa o iei sh si vezi ca suspensie avea caius, sport reglabila nou nouta.
Masina chiar e limited edition? ca din ce vad eu ai doar bandourile, iar pe coupe la limited edition vin multe multe tampenii. An? 95- 96 ? km .. poze interior? :)))) apuca te sa ii faci!
Sa fie intr un ceas bun!

in 10 minute cobor si am sa fac pozele,cu tot ce are p ea :D

este 95 anul de fabricatie, in 15 -20 d minute promit pozele :D urmareste si ai sa vezi tot

ca dotari,are aer conditionat,oglinzi electrice,trapa electrica,airbag,si restu nu ma intereseaza:))))

sprinter 08-11-09 18:53

Schimba avataru! :))) hai a astept sa vedem ce iese...

Marian_nebunu 08-11-09 19:15

11 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 2790695)
Schimba avataru! :))) hai a astept sa vedem ce iese...

poze :D :D nu sunt foarte clare,

gelu_r 08-11-09 19:22

Re: E36 - 1.8 IS Limited edition

frumoasa masina , fa ceva cu schimbatoru ala , completeaza pachetul de M..

D N Y_e36 08-11-09 19:28

abia ast sa ne vedem la ce sti tu...:D.....cam tragi la verde...

Marian_nebunu 08-11-09 19:30

Quote:

Originally Posted by D N Y_e36 (Post 2790795)
abia ast sa ne vedem la ce sti tu...:D.....cam tragi la verde...

abia te astept si p tine si pe cocosatu :D....
abia astept :D

All times are GMT +2. The time now is 00:21.

- Copyright 2026 4Tuning