![]() |
E36 - 1.8 IS Limited edition
1 Attachment(s)
Sa va spun o poveste pe care am traito astazi am vandut e46 le in targ, de dimineatza la ora 8:45 masina deja era vanduta...dupa vreo 4 ore,scumpa mea mama m-a trimis pana la targ la vitan sa cumpar dero :P,plimbandu-ma printre multe masini dintr-un colt al targului se vedea o pisica de la indepartare parea neagra,cand m-am apropiat era verde:D nu acelasi verde ca pe e46 dar era un verde:D,mi-a placut foarte mult,are pachet m,jante borbet,trapa electrica,oglinzi electrice incalzite,suspensie sport,...
momentan nu am decat o singura poza am sa o atasez si zilele astea cand ma simt mai bine voi face mai multe poze :D |
Re: E36 1.8 IS Limited edition
pe asta vreau sa o vad alba sau vreo culoare de individual , poate sa aiba ea tot pe ea , culoarea o imbatraneste , dar toate la timpu lor , in 2 zile scot masina , iesim la poze , Te am pupat
|
Sa o stapanesti sanatos ma da-te-n doamne iarta-ma!!!!....astept sa ma dai o tura.....
|
frumoasa masina.....narile alea nu imi plac...ar arata mai bine negre
|
hai cu detalii...nu ne mai tine in suspans:twisted:
|
Scapa de nasu ala de tigan, fa ti rost de niste style 5 uri care sa le faci miezul auru, trage i o folie 50%, schimba farurile cu unele cu lupa, cumpara i buza de la bara fata ... si pt inceput iti ajunge... si plateste i taxa aia o data!
|
Quote:
in rest ce sa zic trage super super bine,si sunt in al 9 lea cer,:D super super fericit:D chiar mi-am luat ce imi doream :D |
Quote:
Ooo, ce poveste, sa ai parte de ea, bafta cu ea si sa ai grija da ea :) |
Nu colanta nasul, ca e pacat, mai bine il iei frumos la shmirghel, scoti cromul de pe el, dai 2 - 3 straturi de negru mat si asta e, buza e 2 milioane noua la bmw e pacat sa o iei sh si vezi ca suspensie avea caius, sport reglabila nou nouta.
Masina chiar e limited edition? ca din ce vad eu ai doar bandourile, iar pe coupe la limited edition vin multe multe tampenii. An? 95- 96 ? km .. poze interior? :)))) apuca te sa ii faci! Sa fie intr un ceas bun! |
Quote:
este 95 anul de fabricatie, in 15 -20 d minute promit pozele :D urmareste si ai sa vezi tot ca dotari,are aer conditionat,oglinzi electrice,trapa electrica,airbag,si restu nu ma intereseaza:)))) |
Schimba avataru! :))) hai a astept sa vedem ce iese...
|
11 Attachment(s)
Quote:
|
Re: E36 - 1.8 IS Limited edition
frumoasa masina , fa ceva cu schimbatoru ala , completeaza pachetul de M..
|
abia ast sa ne vedem la ce sti tu...:D.....cam tragi la verde...
|
Quote:
abia astept :D |
| All times are GMT +2. The time now is 00:21. |
- Copyright 2026 4Tuning