![]() |
Battle : Ace Axel vs. maf - Porsche Panamera
4 Attachment(s)
Salut copii!
Acest battle trebuia sa fie tinut acu vreun an, mai trebuia sa participe cineva, nu a mai facut desenele , etc ... deci se va tine acu doar intre mine si maf. Votati desenele care vi se pare cele mai reusite : 1,2 Ace Axel 3,4 maf PS: vot maf din fair-play :) |
Re: Battle : Ace Axel vs. maf - Porsche Panamera
am votat maf
pare mai "reala":-P |
ace axel has my vote...e mai bine asezata...liniile nu sunt tremurate precum la maf.
|
Fata lui maf si spatele lui Ace... :lol:
Porschele by Axel e mai frumos detaliat dar Porschele by maf e mai impresiv :) Puna la urma votez maf, pentru culoare si pentru ca nu-mi plac pragurile lui Axel :oops: |
e greu sa ma decid sincer......am votat totusi maf fiindca imi place mai tare ca design
P.S.: Ace da maf mai traieste?.....ca nu l-am vazut de foarte mult timp pe aici si nici pe mess..... |
votat Ace pt ca...pitong :))
we thought you were dead :(( bine ATI revenit! :D |
Doamne!!!!!2 maestri fata in fata...chiar nu stiu ce sa aleg...dar,ACE are votul meu ...si a lui maf e super,dar....felicitari de revenire prieteni!speram sa ne mai delectati cu astfel de lucrari:D...bafta;)
|
Quote:
traieste, dar probabil se ascunde prin vreo pestera pe undeva :D sper sa revin, depinde cum mai decurg lucrurile p aici multumesc de voturi :) si felicitari maf :P |
am votat ace, fair play and for old times sake.... e si misto imi place ca a lucrat la detaliere cu portbagajul deschis....
ace a uitat sa specifice ca acest battle a inceput de prin mai, si trebuia sa fim 3 ca participanti (dar unul nu a mai facut si mi-am amintit de lucrare abia zilele trecute si i-am zis lui ace sa faca doar intre noi) liniile la mine is tremurate pentru ca am folosit creioane, carioci, markere si pix chiar pentru realizare :) ace nu ma ascund in nici o pestera, sunt in camera din camin prin iasi... la mecanica ;) poate prind o oferta sa merg in belgia sau italia la o univ tehnica,un tip care a facut faculta acum 6 ani la iasi e acum in italia la lambo ;) multumesc tuturor pentru sustinere si promit ca o sa il mai provoc pe ace la cate o provocare.... sa piperam spiritele pe aici ;) |
adica tu esti in iasi si nu ai zis nimic?.....nici cand erai in falticeni nu ne intalneam si tot eram aproape....
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:58. |
- Copyright 2026 4Tuning