Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Battle : Ace Axel vs. maf - Porsche Panamera (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/152288-battle-ace-axel-vs-maf-porsche-panamera.html)

Ace Axel 07-11-09 23:01

Battle : Ace Axel vs. maf - Porsche Panamera

4 Attachment(s)
Salut copii!

Acest battle trebuia sa fie tinut acu vreun an, mai trebuia sa participe cineva, nu a mai facut desenele , etc ... deci se va tine acu doar intre mine si maf.

Votati desenele care vi se pare cele mai reusite :
1,2 Ace Axel
3,4 maf

PS: vot maf din fair-play :)

skyZZo 08-11-09 08:08

Re: Battle : Ace Axel vs. maf - Porsche Panamera

am votat maf
pare mai "reala":-P

L4uR 08-11-09 10:48

ace axel has my vote...e mai bine asezata...liniile nu sunt tremurate precum la maf.

Evoluzione 08-11-09 12:36

Fata lui maf si spatele lui Ace... :lol:

Porschele by Axel e mai frumos detaliat dar Porschele by maf e mai impresiv :)

Puna la urma votez maf, pentru culoare si pentru ca nu-mi plac pragurile lui Axel :oops:

no limits design 08-11-09 13:33

e greu sa ma decid sincer......am votat totusi maf fiindca imi place mai tare ca design

P.S.: Ace da maf mai traieste?.....ca nu l-am vazut de foarte mult timp pe aici si nici pe mess.....

HoricutzWSR 08-11-09 14:37

votat Ace pt ca...pitong :))

we thought you were dead :((

bine ATI revenit! :D

Darius DMS 08-11-09 18:51

Doamne!!!!!2 maestri fata in fata...chiar nu stiu ce sa aleg...dar,ACE are votul meu ...si a lui maf e super,dar....felicitari de revenire prieteni!speram sa ne mai delectati cu astfel de lucrari:D...bafta;)

Ace Axel 08-11-09 21:34

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 2789800)
e greu sa ma decid sincer......am votat totusi maf fiindca imi place mai tare ca design

P.S.: Ace da maf mai traieste?.....ca nu l-am vazut de foarte mult timp pe aici si nici pe mess.....

doamne, numi vine sa cred k iar imi iau bataie de la pitziponcu asta :)

traieste, dar probabil se ascunde prin vreo pestera pe undeva :D

sper sa revin, depinde cum mai decurg lucrurile p aici

multumesc de voturi :) si felicitari maf :P

maf 09-11-09 20:30

am votat ace, fair play and for old times sake.... e si misto imi place ca a lucrat la detaliere cu portbagajul deschis....

ace a uitat sa specifice ca acest battle a inceput de prin mai, si trebuia sa fim 3 ca participanti (dar unul nu a mai facut si mi-am amintit de lucrare abia zilele trecute si i-am zis lui ace sa faca doar intre noi)

liniile la mine is tremurate pentru ca am folosit creioane, carioci, markere si pix chiar pentru realizare :)

ace nu ma ascund in nici o pestera, sunt in camera din camin prin iasi... la mecanica ;) poate prind o oferta sa merg in belgia sau italia la o univ tehnica,un tip care a facut faculta acum 6 ani la iasi e acum in italia la lambo ;)

multumesc tuturor pentru sustinere si promit ca o sa il mai provoc pe ace la cate o provocare.... sa piperam spiritele pe aici ;)

no limits design 10-11-09 10:45

adica tu esti in iasi si nu ai zis nimic?.....nici cand erai in falticeni nu ne intalneam si tot eram aproape....

All times are GMT +2. The time now is 22:58.

- Copyright 2026 4Tuning