Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Va Multumesc... (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/1522-multumesc.html)

Al3xius 13-07-04 14:34

Va Multumesc...

...in primu rand multumesc ca ati inchis topicul pe care-l facusem sa vad daca sunt ceilalti din cumunitate de acord sa-mi schimbe si mie Zoliat rangu !

in al 2-lea rand va multumesc pentru ca mi-ati(ne-ati de fapt...mie si baietilor din craiova) oferit o zi de neuitat pe 10 iunie ...

in al 3-lea rand va multumesc ca am avut posibilitatea sa cunosc oameni atat de de treaba ca voi ...

si in al 4-lea rand va multumesc ca e a 3-a oara cand fac acest subiect(sper sa nu-l stergeti si acum) ...prin care vreau sa-mi iau ramas bun !

eu de azi ma retrag de pe formul 4tuning .... la revedere ! :(

p.s : va rog sa nu stergeti din nou topicu !

ZoliaT 13-07-04 15:02

si noi iti multumim pentru prezenta la bucuresti.

eu unu nu inteleg de nici o culoare ce vrei tu sa faci dar pana la urma e alegerea fiecaruia

sa intelegem ca nu ti-a placut de fapt la bucuresti si ca de aia vrei sa ne parasesti ? sau vrei sa ne parasesti pentru ca nu pot sa iti ofer o banana ca rang ? :roll:

EvLSant0S 13-07-04 16:06

cred k ptr faza cu banana si ptr ca atzi inchis topicu`

COIOTU` JR. 13-07-04 17:52

Io cred ca mai mult din cauza la BANANA-rang...........!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Oricum Al3xius ..........nu trebuia sa recurgi la gestu` asta............ :wink: :(

Al3xius 13-07-04 22:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZoliaT\"
sa intelegem ca nu ti-a placut de fapt la bucuresti si ca de aia vrei sa ne parasesti ?

am spus ca ziua de 10 iulie 2004 n-o voi uita niciodata pentru ca fost o zi super !

Al3xius 13-07-04 22:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
cred k ptr faza cu banana si ptr ca atzi inchis topicu`

adevaru e ca aseara cand am vazut topicu inchis ...am luat foc ! pentru ca vorbisem cu vali si fusese de acord sa-i lasam pe ceilalti sa voteze... si cand am ajuns acasa si am vrut si eu sa vad cum sta treaba cu voturile ...topicu era inchis ! ...de *** faza ! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :( :(

ZoliaT 13-07-04 23:15

dar acum serios cine a inchis topicul fara sa dea macar o fraza de final?

BogdanCMS 14-07-04 00:09

ZoliaT, ai si tu grija la cine dai rangul de moderator de acum incolo, pt ca sunt unii care-si cam fac de cap cand se vad in postura aia...nu dau nume...

Gabi 14-07-04 08:57

CMS: spune loud & clear cine sunt aceia care abuzeaza de statutul de moderator. Daca taci, vor abuza in continuare. Da-mi PM mie sau lui Vali.

Al3xius: te prostesti rau de tot... Daca asta-i motiv sa faci figuri d'astea, eu sunt Scooby Doo.

Sa-mi bag picioarele, dupa ce ca s-a ticnit lupu' - saracu' de el - a luat-o si restu' lumii razna. X acuza ca-s moderatori care fac abuz, Z nu-i multumit de rangu' pe care-l are, F si U se cearta ca a zis P ceva aiurea, iar L vrea... ce dracu' mai vrea? Hai ma sa ne revenim, ce dracu'!

PS: Alex - daca vrei o banana, vino la mine, ca ti-o dau pe-a mea :roll:

COObra 14-07-04 21:31

iote si pasta
iate de mana cu santos ca ala mai poza nori in parc acu vro 2 luni

BogdanSHA 15-07-04 22:14

Am scris ieri: BogdanCMS wrote:
ZoliaT, ai si tu grija la cine dai rangul de moderator de acum incolo, pt ca sunt unii care-si cam fac de cap cand se vad in postura aia...nu dau nume...

Pai AR TREBUI sa dai nume - daca nu aici macar lui ZoliaT

Alexius...esti aiurea. Asa de aiurea e banana rang ca si plecarea ta. Sa nu mi-o iei in nume de rau dar esti copil.

BogdanCMS 16-07-04 01:32

Nu dau nume, pt ca nu am cum, n-am dovezi clare, si nu mai vreau scandal...i-am spus lui ZoliaT ce am avut de spus prin pm...Iar la al3xius nu era vb de banana aia nenorocita, ci de faptul ca i s-a inchis un topic fara explicatii...Asta e cam nasol...

Al3xius 17-07-04 16:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BogdanCMS\"
Nu dau nume, pt ca nu am cum, n-am dovezi clare, si nu mai vreau scandal...i-am spus lui ZoliaT ce am avut de spus prin pm...Iar la al3xius nu era vb de banana aia nenorocita, ci de faptul ca i s-a inchis un topic fara explicatii...Asta e cam nasol...

...exact ! :roll:

Psycho 17-07-04 17:18

care e faza cu banana ...

io vreau o salata de fructe :D :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :) aici va certati pe rang`uri ?? i on`am inteles faza whatever .. care da o bere ?

RoSonic 17-07-04 21:01

eh.... faza cu banana e long story.... daca n-ai venit la intalnirea 4tuning. nu stii despre ce este vorba
:)

All times are GMT +2. The time now is 10:49.

- Copyright 2026 4Tuning