![]() |
Machete in lucru - zN3u
5 Attachment(s)
Salutare ma bag si eu in lumea aceasta a oamenilor care prepara machete sa spunem asa.
Sper sa ma intalegeti sunt la inceput dar virusu ma prins repede si se extinde tot mai repe pe timp de iarna deoarece acu pe frigu asta nu pot lucra in fibra. Primul proiect incepe asa: -Se ia un vw golf si se incepe pe el munca. Restu va las pe voi sa vedeti ce sa intamplat si ce se va intampla. Aveti si un desen hai sa ii spunem schita cum vreau sa ajunga pana la final. Fortaaaaaaaaaa ;) p.s.: la imaginea cu partea din interior cu acea catifea vreau sa mochetez interioru,panourile sa vedem daca si plafonu. Acu lucrez la finisarea panourilor. |
Re: Machete in lucru - zN3u
presimt ca iti va iesi ceva frumos :)
|
Sper sa iasa cat mai bine dar si merge greu progresu ca sa finisez cat mai bine si sunt si la inceput nu am indemanarea formata inca
Va urma si o surpriza care sper sa fie placuta :D ;) |
3 Attachment(s)
am nevoie de un pic de ajutor din partea voastra arata bine cu prizele acelea are rost sa le finisez sau mai bine le dau jos ? :oops:
am uitat sa precizez se vor mai face pragurile si inclusiv spoilarele care nu sunt gata inca |
Sincer, nu prea, mai bine le faci un pic mai mici si le continui cu pragul si faci ceva de genu ASTA
|
Ce se mai aude de Golf?
|
bara fata/spate,praguri,evazari sunt gata in "beton" finisate tot urmeaza azi ca tot e libera ziua sa le finisez in chit si pun poze mai incolo e un "proiect" foarte migalos si mult de lucru
sa fiu drept nici nu prea m-am omorat eu cu lucru la el ca na nu am avut timp :( :-" |
Scz pt 2 post :( (naspa treaba ca nu poti edita posturile :-<)
Din pacate nu voi mai pune azi poze deoarece mi-am luat o super tzeapa cu chitu am luat o cutie deaia mare de chit si cand sa o deschid ce sa vad ca nu e la fel de moale ca de obicei bun toate si frumoase cand sa pun pe tipla ce sa mai pun intaritor ca deja sa intarea singur :-< si uite asa am aruncat cutia si moi duce saptamana vitoare sa cumpar alta ca asta nu mai am timp |
1 Attachment(s)
Apar cu o noua poza cu golful.Voi cumpara spray pentru grunduit si dupa voi pune mai multe poze momentan doar una deoarece se vor considera unele "defecte" din cauza ca sunt 2 culori de chit + culoarea poxilinei si nu se poate face diferenta majora in poza de cum e facuta treaba ;)
|
1 Attachment(s)
Golful am sa il dau maine cu grund deoarece am reusit sa repar compresoru.revin maine cu poze de la golf iar azi din lipsta de ocupatie am dezmembrat un Ford F150 Iar acu sunt nedumerit sa il fac de offroad sau tuning :-?? va astept parerile si daca aveti chiar si o poza cu ce imi propuneti!
Multumesc anticipat. |
fal off road ...exemplu aici
|
Si eu votez OFFROAD!! :D Vei avea de lucru cu suspensia! ;)
|
monster truck!
|
Offroad sa ramana atunci !
grrrrr............. monster truck nu am cum deoarece nu am gume asa mari pentru a le folosit din pacate :P fa vi o masina de rally de offroade sau normala inca nu sunt decis. |
poti sa iei roti de monster truck de la masinile acelea de copii chinezesti.
|
All times are GMT +2. The time now is 19:13. |
- Copyright 2025 4Tuning