![]() |
Machetele mele - vali_iceman
6 Attachment(s)
Buna seara!
M-am hotarat sa va prezint si eu mica mea colectie, incep cu prima macheta pe care am cumparat-o: Porche 356 B (1961) Bburago Italy 1/18 Imi cer scuze pentru calitatea pozelor, sunt facute cu webcam-ul :( |
re: Machetele mele - vali_iceman
In primul rand un mare bine ai venit ! Sunt impresionata atat de masina cat si de pozele facute ( chiar daca sunt facute cu web-ul ) te pricepi in a le prezenta :) superb ! Asteptam cat mai multe !
|
re: Machetele mele - vali_iceman
5 Attachment(s)
Bine v-am gasit!
Asa, revenind la micile besti: Volkswagen NEW BEETLE ( 1998 ) Bburago Italy 1/18 |
Re: Machetele mele - vali_iceman
Bine ai venit! Pozele sunt mai mult decat bune;). Frumos Porsche-ul. Spor la colectionat!
|
5 Attachment(s)
Dupa chinuri cu matematica :lol: inca o bestie:
Volkwswagen Golf MK 5 1.6 FSI, Welly 1/18 |
frumos golf 5
am si eu unul e foarte bine realizat |
6 Attachment(s)
Quote:
Daca tot sunt pe aici, hai ca va mai arat ceva Mercedes-Benz SSK Bburago Thailand 1/18 Edit: Imi cer scuze pentru calitatea pozelor. |
Nu iti mai cere scuze,sunt foarte bune,ai machete frumoase...foarte frumoase,spor la colectionat,ai grija de ele!
Ai in plan sa colectionezi machete doar la scara 1/18? |
Quote:
Si eu zic la fel , nu-ti mai cere scuze pentru calitatea pozelor , mai bine te sfatuiesc : daca ai posibilitatea financiara ia-ti un aparat , sunt multe ieftine si care se merita in cazul tau ca te pricepi la pozat ( machete ) la restu pozelor nu stiu ca nu am vazut :D frumoase machetele , mai asteptam cu interes ! |
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Hai ca va mai arat ceva (iubesc masina aceasta): BMW M3 Bburago CHINA :lol: 1/24 Modificari aduse de mine: - rollcage - motorul negru (cat mai aproape de cel original) - lasata un pic mai jos, nu foarte mult ca strica :P - cateva mici detalii la bord, cu creionul alb (nu se pot vedea in poze) |
E nebunie cu pisicuta pe forum :)
Felicitari pentru poze, la modul cel mai serios. Sunt altii cu aparate foto care nu focalizeaza nimic, tu scoti niste poze chiar ok cu un simplu webcam. PS: sa te uiti pe la topicurile cu machete in lucru, sunt niste pisicute pe acolo, sa te mai inspiri pentru modificari. |
verry cool man ;)
nu am cuvinte !!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Superba si asta :-O :(( vreau si eu asa una la scara 1.18 :( da as vrea pe negru mat :> sa o stapanesti sanatos ! Si succes pe viitor !
|
frumoase machete ai prezentat pana acum!
bafta in continuare |
3 Attachment(s)
Multumesc pentru aprecieri!
BMW-ul va ramane asa, poate sa il mai mai jos un pic. Inca o mica bestie: Jaguar XKR NO NAME, 1/24: - nu stiu foarte multe despre aceasta macheta, cand am vazut-o nu mai era in cutie iar pe ea nu scrie decat scara si marca masinii |
| All times are GMT +2. The time now is 16:55. |
- Copyright 2026 4Tuning