![]() |
BMW E36 318is, full M-Technic
32 Attachment(s)
Vand BMW e36 , 318is , recent adus din Anglia ; are 140.000 mile , a avut 2 propietari in Anglia dintre care ultimul (cel de la care am luat-o) o avea de 9 ani dar nu o mai folosea fiindca mai avea un e90 in garaj , motorul functioneaza perfect . Masina este din 30 03 1998. Culoarea este Violet. Masina nu are rugina.
Dotari : -scaune si bancheta Recaro de piele neagra impecabile cu 5 ajustari -cotiera de piele fata/spate (cu suport de 2 pahare) , fetze de usi de piele (cu cusatura de individual si burete pe margine) in stare impecabila -4 geamuri electrice -bandouri de M -bara fata de M -bara spate de M -praguri de M -volan de piele cu aibag - trapa bi-pozitionala -stopuri de M -proiectoare -radiocasetofon cu 4 boxe -jante aliaj BMW originale -oglinzi electrice -Grup Autoblocant -servo directie -servo frana -ABS -eleron Zender etc etc Masina are cartea service la zi (numai la BMW) , am facturi pe tot ce s-a schimbat la masina , 3 chei , M.O.T (itp) valabil . Am venit cu ea din Anglia pana in Romania pe roti , nu am avut nici o problema , consumul a fost de 7% la mers 130-140 Km/h. Masina este impecabila din toate punctele de vedere , are o linie foarte frumoasa , nu este foarte joasa deci se poate folosii ca o masina de zi cu zi ,nu a avut nici un accident in 11 ani. .... pretul este de 4200 euro negociabil . Se poate inmatricula in Romania fara probleme cu volan pe dreapta ( este foarte usor de condus). Atasez si cateva poze pe care le-am facut in drum spre Romania (este de 2 zile in tara) : Contact : email : [email protected] sau nr tel : 0721219685 Leo . Se poate vedea in Constanta. |
Re: BMW e36 Full M-Technic - 318is - Impecabila
1 Attachment(s)
inca o poza cu actele , cartile service si cheile , rog un moderator sa lipeasca posturile.
|
cat e taxa ? ce euro e ?
|
este euro 2 , taxa nu stiu sa zic cat este......
presupun ca destul de mare pana la 1 ianuarie... dupaia mai scade ceva fiindca mai imbatraneste cu 1 an :). |
| All times are GMT +2. The time now is 17:37. |
- Copyright 2026 4Tuning