![]() |
FAKE thread pentru masini Volkswagen (modificari virtuale)
Tuning virtual
Acest thread este pentru toti cei care vor sa faca modificari masinii lor si doresc sa stie cam cum s-ar prezenta masina dupa modificarea efectiva. Deci puteti posta aici poze cu masina pe care doriti s-o modificati, iar cei care se pricep la tuning virtual pot sa ajute. Merge orice subiect care are legatura cu tuningul virtual la marcile Volkswagen. Sunt ontopic toate tipurile de modificari care pot fi realizate virtual: - modficari ale reperelor exterioare; - modificari estetice; - modificari ale interiorului; - adaugarea virtuala de repere aftermarket masinii; - schimbarea culorii/nuantei geamurilor; - schimbarea culorii masinii, etc, etc (stiti voi mai bine ce s-ar mai putea face) Sunt rugati cei care au talent si se pricep la tuning virtual sa participe efectiv sau macar cu sugestii. PS: Ii rog pe cei care au mai votat si au dat replay acestui thread s-o mai faca inca o data, deoarece topicul a fost sters de catre un cerber, pentru a fi completat si cu alte marci VW, care nu erau trecute la poll.:pelvic_th @Paco4golf: se pare ca ai cam luat leapsa cu cifrele astea romane la votul de data trecuta. :nospam: @Craxy:mai spune o data oferta ta :peace: |
Re: FAKE thread pentru masini Volkswagen (modificari virtuale)
mk2...
|
parerea mea ca g4 si g5 :) , in special g4
|
Golf III , peste tot in lume vezi GOLF II modificat ...
Sunt masini relativ ieftine , si sunt accesibile multor categorii de oameni. In plus e o masina pe care poti sa ii faci tunning usor si simplu.. :D Sincer eu am acut un golf , l-am facut praf ..accident. IAr acum imi cumpar altu :D in 2 saptamani :) |
@Celino
Deci pana la urma pe ce Golf mizezi mai mult pe III sau pe II? Vad ca de votat ai votat pentru Golf III, dar te contrazici in cele spuse. Sper sa iti cumperi de data asta un Golf IV. Eu am votat pentru Golf IV, ca in opinia mea pentru aceasta masina s-au construit cele mai multe accesorii de tuning OEM si aftermarket (dupa cunostintele mele). Sunt mai multe modele VW care merg tunate frumos de tot: Modelele T, Golf II, Scirocco, Corrado, etc., dar am dat votul la Golf IV pentru ca o cunosc mai bine acest model. Oricum, nu va faceti iluzii, tot Golf 4 va castiga in cele din urma poll-ul. Sper sa vedem si niste modificari virtuale la masinile voastre, la cei care doresc sa faca asa ceva. |
Nu nu , scuze am gresit :) GOlf III am vrut sa scriu dar am gresit :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:38. |
- Copyright 2026 4Tuning