![]() |
Plecare (excursie) Craiova 23 iulie
deci eu vin sigur...tot ce tre sa facem e k cei care vor sa vina sa mergem undeva sa vb sa ne hotaram cu ce, cum, plecam?
|
o singura rugaminte..cei care vor sa vina sa scrie aici
|
si eu vin 100%
plecarea este pe 23 iulie ( vineri) si ne intoarcem duminik sau luni.... depinde de finante :D |
..poate vin si eu nu promit nimik..cine ne cazeaza si pe noi??
|
Vin si eu dak ma cazeaza Kitana :P :P :P
|
..si nu stiu dk o sa ma finanteze cineva :D...:peace:
|
...va asteptam !! :twisted: :twisted: :twisted:
|
....yo cumpar vreo 5 kg de banane si ma cazeaza Alexius :D :peace:
|
lasatzi ma fratzilor caterink de o parte.. ca iar ies 5 pagini .... degeaba... vin si eu ... de mult am in cap chestia asta.. (gabi stie) sa plecam vineri dupaamiaza sa ajungem la 10 acolo :) stam pe undeva dupa care pwla mea... sa merem mai multzi asa... ar fi frumos .. si ash propune sa merem cu trenu`JAp 100 la nashu sau ptr aia care au permise e simai bene :) si aia.. e
|
santose iar ai venit u sa ne ordonezi...dak ai citi shi u p forum ai vedea k am zis k ne intalnim totzi sa stabilim locu d plecare shi ora...shi mijlocu de transport
|
dap...pt cei cu carnet si masina o sa fie tare.... :)
imi bag p*** ! decat sa dau 200 la nash, mai bine bag mai mult la benzina si merg pe unde vreau, cand vreau si cu cine vreau.... pt cine vrea: mai am un loc in masina.... inscrieri?! |
...o fi si el suparat ! :P
|
al3xius: oare de ce?! :D
pt cei din craiova: va aducem stickere, tricouri si cdul cu filme de la etapa si de la snagov.... mai rabdati un pic...stiu k e greu... |
Re:
Quote:
|
caterinca e sufletul comunitatii!!!!
si dak e sa se scrie VIN si eu beau COLA ce fac?! :D |
| All times are GMT +2. The time now is 08:24. |
- Copyright 2026 4Tuning