![]() |
Machete in lucru - 1.9Diesel
5 Attachment(s)
Buna ...sunt nou in domeniu ! :D
Pentru inceput m`am hotarat sa transorm un Alfa Romeo 156 Carabinieri de la cei de la Bburago ! Am hotarat sa ii scot girofarele..si sa il fac cat mai "clear look "sa zic asa :D As dori cateva sugestii / idei de la voi cei cu experienta... iata cateva poze cu stadiul in care se afla : |
Re: Machete in lucru - 1.9Diesel
daca esti nou te sfatuiesc sa nu te arunci la wide body kits
ramai asa cum ai inceput, o perioada, pana mai capeti experienta clean look-ul e bun pt inceput mai insista la embelema spate si vezi ce faci in fata, in jurul grilei unde nu stiu daca este o idee buna ca ai incarcat cu poxilina dar, cu ceva rabdare iese pana la urma ce culoare vrei sa o vopsesti? nu uita de filler inainte de vopsire succes! |
am zis sa o fac alba ...iar cupola si capota sa o fac neagra inclusiv portbagajul ..!
p.s: filler fiind ?? |
Cred ca grund
|
Quote:
filler = Füller = sprit chit = grund |
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Si iata rezultatul ....
Finisajele nu mi`au iesit chiar cum as fi vrut dar sa zicem ca merge si asa avand in vedere ca e prima mea lucrare :| Nu mŕm hotarat inca asupre jantelor ...sa le las pe cele gri si sa le vopsesc negre sau sa le pun pe cele ""gold"" Astept pareri... |
ca idee e interesant doar ca trebuie sa o finisezi mai bine iar la faruri iti sugerezi sa faci mai ascutita partea dinspre grila radiatorului (ceva gen lancer 10)
|
macheta iti spun eu ca nu e gata...te apuci de finisat deabia acum...pana nu mai sunt imperfectiunile alea pe ea...si nu spune ca nu vrei...obligatoriu daca vrei sa inveti ceva...
|
Quote:
|
e bine...sa mai revizuiesti bara pe coltu din stanga...si apucate de smirgheruit...
|
mai finiseaza grila si iasa bine ;)
|
am smilgheruit azi bara spate...a iesit ceva mai bine....revin cu poze dupa revopsire !
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:08. |
- Copyright 2026 4Tuning