![]() |
[comercial] Vand Lancia Dedra
7 Attachment(s)
Cu parere de rau ma despart de `Zambilica` :D pentru ca am primit cadou un Opel Astra caravan
LANCIA DEDRA 1.6 MPI 90 cp an 1997 INSTALATIE XENON 4 GEAMURI ELECTRICE CLIMATRONIC CALCULATOR DE BORD OGLINZI ELECTRICE,INCALZITE SI HELIOMATE VOLAN REGLABIL +AIRBAG SOFER SCAUNE CU SUSTINERE LATERALA (SPORT) SCAUN SOFER REGLABIL PE INALTIME +SUPORT LOMBAR AMORTIZOARE SPORT PE GAZ PROIECTOARE SPALATOAR DE FARURI FOLII OMOLOGATE JENTI ALIAJ + TOATE CAUCIUCURILE NOI ASIGURARE SI VERIFICARE PANA IN SEPTEMBRIE 2010 PLACUTE DE FRANA SI CONSUMABILE NOI RADIO CD MP3 PANASONIC+BOXE SONY EXPLODE INCHIDERE CENTRALIZATA LA CHEIE DESCHIDERE PORTBAGAJ DIN INTERIOR masina nu are nici o problema functioneaza PERFECT!!! este inscrisa pe Bulgaria si se ofera procura pe termen nelimitat la notar. Am toate actele masinii si toate cheile. La cerere se poate face (contra cost cca 100 E) contract de vanzare-cumparare direct cu bulgarul dar nu vad de ce Taxele pe an sunt de cca 100 E asigurare plus verificare fara a fi nevoit sa treci vama cu masina PRET DE CRIZA 2000 E neg TELEFON 0767.201.366 pentru nelamuriri astept PM PS: NU se dezmembreaza!!! |
Re: Vand Lancia Dedra
hai sus cu ea
|
hai ca e pomana
|
Hai sa-ti zic eu ce e pomana...o Dedra 8 valve turbo ,inmatriculata, impecabil la vopsea si tot, full options,piele, cu toate actele si cartile de service...1000 euro !!!aia da pomana, o luam eu, dar a dat el primu de ea :D Aaaaa...si ca sa vezi o mai mare pomana,o dedra Integrale la 200 euro(pentru piese)...ia zii, cum e?:)) Bafta la vanzare !
|
asta e...poate omu` era in criza de bani....eu am deja opel`ul cu care merg si momentan lancia nu cere de mancare :D saptamana care vine sa o curat bine si sa ii pun anunturi pe ea ca nu am avut timp ...
bafta |
S`a vandut pe 1700 E. rog un moderator sa inchida thread`ul
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:33. |
- Copyright 2026 4Tuning