Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   dacia 1300 '73 de unde sa incep >>>??? help (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/151478-dacia-1300-73-incep-help.html)

B 51 zym 03-11-09 15:42

dacia 1300 '73 de unde sa incep >>>??? help

10 Attachment(s)
tocmai am achizitonat .. un 1300 din '73 ... dati-va si voi cu parerea de unde sa incep ...??:shock:

B 51 zym 03-11-09 15:44

Re: dacia 1300 '73 de unde sa incep >>>??? help

4 Attachment(s)
:D atat pana aici

aureliano 03-11-09 16:41

Salut, sa o stapanesti sanatos, la cat mai multi km fara evenimente neplacute. :-)MMM...ce sa zic, cu mici exceptii masina arata bine, dar la anii ei totusi este normal. Verifica`i franele, directia, bucsi/pivoti..etc. Apoi mai taie din arcuri si pastreaz`o cat mai originala(eventual repara tabla si da`i o vopsea k`lumea. Nu cred ca e buna ideea fara bare(stii tu..gaborii)... ar fi bine sa te gandesti la alt stil. Cel mai bine ar fi sa o lasi cat mai originala poate sa incerci un "clean look", o folie.. si neaparat elemente cromate. [parerea mea]. Vad ca deja i`ai pus bord CN3. Jantele sunt frumoase, merg. Acum, totul depinde de tine... PS. incearca un alb la jante. Bafta!

lord_hades 03-11-09 16:55

masina arata cat de cat bine pentru varsta ei ,o vopseaua buna i-ar schimba cu mult in bine aspectul,dar sincer bordul ala de CN nu prea imi place, mai frumos ar fi aratat cu un bord Jaeger cu o consola centrala lucrata frumos..in rest spor in continuare .:D

B 51 zym 03-11-09 18:54

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by aureliano (Post 2776673)
Salut, sa o stapanesti sanatos, la cat mai multi km fara evenimente neplacute. :-)MMM...ce sa zic, cu mici exceptii masina arata bine, dar la anii ei totusi este normal. Verifica`i franele, directia, bucsi/pivoti..etc. Apoi mai taie din arcuri si pastreaz`o cat mai originala(eventual repara tabla si da`i o vopsea k`lumea. Nu cred ca e buna ideea fara bare(stii tu..gaborii)... ar fi bine sa te gandesti la alt stil. Cel mai bine ar fi sa o lasi cat mai originala poate sa incerci un "clean look", o folie.. si neaparat elemente cromate. [parerea mea]. Vad ca deja i`ai pus bord CN3. Jantele sunt frumoase, merg. Acum, totul depinde de tine... PS. incearca un alb la jante. Bafta!

ast sa imi fac fuzetele sa pot pune si p fata 4 prezoane ..si apoi ... duc jantele la sablat sa le fac albe dar momentan .. nu am finante :( bordu il aveam deja .. k mai am o masina .. p care o dezmembrez

B 51 zym 03-11-09 19:04

Quote:

Originally Posted by razZvanelSpeed4U (Post 2777025)
FOarte bine ii sta cu jantele alea...Sa o stapanesti sanatos si fara incindente :>

ms ms ;)

Adutu 03-11-09 19:52

sall arata bine masina, ai pus jante f bn, fa-i interioru ca nou.... ai o baza solida ca masina, niste bari simple mate, o vopsea cat de cat si ''voila'' ,

- incerca dungi laterale mate stil gordini

B 51 zym 03-11-09 19:54

Quote:

Originally Posted by Adutu (Post 2777304)
sall arata bine masina, ai pus jante f bn, fa-i interioru ca nou.... ai o baza solida ca masina, niste bari simple mate, o vopsea cat de cat si ''voila'' ,

- incerca dungi laterale mate stil gordini

nu stiu .. dak .. ii mai pun barile la loc ... :rolleyes2

nikolas 03-11-09 20:08

am vazut masina asta era la vanzare
bafta cu proiectu.

B 51 zym 03-11-09 20:10

Quote:

Originally Posted by nikolas (Post 2777349)
am vazut masina asta era la vanzare
bafta cu proiectu.

da abea .. am loato .. d la ..dobitocu .. care si-a batut joc .. d ea .. :sad:

b08ygs 03-11-09 20:52

simpatica batrana:) parca am vazuto mai de mult pe la carol.... sau poate confund masina....

am vazut ca mai ai o dacie pe injectie daca nu ma insel... ar fi o idee sa iei cutia motor electronice tot ce tine de motor si sa pui pe asta sa o faci injectie

am citit ca iti faci trecere pe fata... ce metoda adopti? fleanse sau ceva calumea? poate ne zici si noua:)

B 51 zym 03-11-09 21:10

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 2777532)
simpatica batrana:) parca am vazuto mai de mult pe la carol.... sau poate confund masina....

am vazut ca mai ai o dacie pe injectie daca nu ma insel... ar fi o idee sa iei cutia motor electronice tot ce tine de motor si sa pui pe asta sa o faci injectie

am citit ca iti faci trecere pe fata... ce metoda adopti? fleanse sau ceva calumea? poate ne zici si noua:)

discuri ventilate nova sau brembo etrieri nova port etrieri fuzete papuc dizel dusi la strung sa imi dea gauri 4X100 porfuzete nova dar mai greu cu finantele ... momentan :(

b08ygs 03-11-09 21:16

macar ai piesele? ca daca ai piesele ai jumate din lucrare facuta:) si ce faci acum? mergi cu 2 roti de rezerva?:lol: jentile pt fata le ai? ce J au? ma suprinde faptul ca ti-au incaput pe spate fara modificari de pasaje, eu pe amea al de 6,5 si am tras de pasaje ca sa incapa

dacia alba cu aripa rosie a cui e?? o poza cu ea poti pune?:)

banzay 03-11-09 21:16

Foarte tare! Mi-ar place si mie asa ceva, dar din pacate stau greu si cu timpul si cu finantele. Spor la treaba si la bani sa poti continua :)

B 51 zym 03-11-09 21:29

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 2777637)
macar ai piesele? ca daca ai piesele ai jumate din lucrare facuta:) si ce faci acum? mergi cu 2 roti de rezerva?:lol: jentile pt fata le ai? ce J au? ma suprinde faptul ca ti-au incaput pe spate fara modificari de pasaje, eu pe amea al de 6,5 si am tras de pasaje ca sa incapa

dacia alba cu aripa rosie a cui e?? o poza cu ea poti pune?:)

am tras si eu putin d pasaje .. pana or sa vina alea de golf 2 .. ale mele au 7 j
da am toate 4 jantele ... si momentan .. masina sta .. p bara ... .. pana am sa ii fac trecerea si p fata :D asta cu aripi rosi .. este a unui tov ... d al meu ...:D este in lucru si aia

All times are GMT +2. The time now is 17:48.

- Copyright 2026 4Tuning