![]() |
dacia 1300 '73 de unde sa incep >>>??? help
10 Attachment(s)
tocmai am achizitonat .. un 1300 din '73 ... dati-va si voi cu parerea de unde sa incep ...??:shock:
|
Re: dacia 1300 '73 de unde sa incep >>>??? help
4 Attachment(s)
:D atat pana aici
|
Salut, sa o stapanesti sanatos, la cat mai multi km fara evenimente neplacute. :-)MMM...ce sa zic, cu mici exceptii masina arata bine, dar la anii ei totusi este normal. Verifica`i franele, directia, bucsi/pivoti..etc. Apoi mai taie din arcuri si pastreaz`o cat mai originala(eventual repara tabla si da`i o vopsea k`lumea. Nu cred ca e buna ideea fara bare(stii tu..gaborii)... ar fi bine sa te gandesti la alt stil. Cel mai bine ar fi sa o lasi cat mai originala poate sa incerci un "clean look", o folie.. si neaparat elemente cromate. [parerea mea]. Vad ca deja i`ai pus bord CN3. Jantele sunt frumoase, merg. Acum, totul depinde de tine... PS. incearca un alb la jante. Bafta!
|
masina arata cat de cat bine pentru varsta ei ,o vopseaua buna i-ar schimba cu mult in bine aspectul,dar sincer bordul ala de CN nu prea imi place, mai frumos ar fi aratat cu un bord Jaeger cu o consola centrala lucrata frumos..in rest spor in continuare .:D
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
sall arata bine masina, ai pus jante f bn, fa-i interioru ca nou.... ai o baza solida ca masina, niste bari simple mate, o vopsea cat de cat si ''voila'' ,
- incerca dungi laterale mate stil gordini |
Quote:
|
am vazut masina asta era la vanzare
bafta cu proiectu. |
Quote:
|
simpatica batrana:) parca am vazuto mai de mult pe la carol.... sau poate confund masina....
am vazut ca mai ai o dacie pe injectie daca nu ma insel... ar fi o idee sa iei cutia motor electronice tot ce tine de motor si sa pui pe asta sa o faci injectie am citit ca iti faci trecere pe fata... ce metoda adopti? fleanse sau ceva calumea? poate ne zici si noua:) |
Quote:
|
macar ai piesele? ca daca ai piesele ai jumate din lucrare facuta:) si ce faci acum? mergi cu 2 roti de rezerva?:lol: jentile pt fata le ai? ce J au? ma suprinde faptul ca ti-au incaput pe spate fara modificari de pasaje, eu pe amea al de 6,5 si am tras de pasaje ca sa incapa
dacia alba cu aripa rosie a cui e?? o poza cu ea poti pune?:) |
Foarte tare! Mi-ar place si mie asa ceva, dar din pacate stau greu si cu timpul si cu finantele. Spor la treaba si la bani sa poti continua :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
da am toate 4 jantele ... si momentan .. masina sta .. p bara ... .. pana am sa ii fac trecerea si p fata :D asta cu aripi rosi .. este a unui tov ... d al meu ...:D este in lucru si aia |
| All times are GMT +2. The time now is 17:48. |
- Copyright 2026 4Tuning