![]() |
Rezultate!
Rog cei care sunt in posesia rezultatelor etapei sa le posteze aici! mersi!
PS: va rog fara comentarii doar timpii ambelor manshe! |
fara comentarii mai musiu dar vezi ca e ceva pa prima pagina
log on to WWW.4TUNING.RO senchiu :P :P :P |
RECTIFIC: TOTI timpii nu numai locurile 1 2 3! se poate ?
|
corect, ma intereseaza si pe mine. si pe toti cei care au dat banu' la inscriere, in speranta daca nu castiga macar se auto-evalueaza
hai, faceti un efort pls! |
Deja a fost facut public faptul ca nu vor fi afisati toti timpii. Pacat. Chiar voiam sa vad si eu cat a tras Dacia lu' aicad :roll:
|
Maine cel tarziu poimaine vom face publica lista completa de rezultate.
Inca un pic de rabdare |
pana la urma se mai afiseaza ceva rezultate?
|
Maine cel tarziu poimaine vom face publica lista completa de rezultate.
Inca un pic de rabdare e destul de clar nu ? .. si uite asa nu o sa se mai afisheze rezultatele.. ignorance is bliss |
Nu este chiar asa. Am avut promisiuni ca vom primi aceste rezultate. Am dat zeci de telefoane pentru a le obtine. Nu au ajuns inca la noi. De indata ce vor ajunge la vom face publice
|
Jeez! This shit ain't real!!!
Iar se incepe Campania de Acuze Impotriva 4tuning.ro?! NU NOI SUNTEM \"VINOVATI\" CA NU AFISAM REZULTATELE! NOI NU AVEM NICI UN INTERES IN A NU LE AFISA! Daca rezultatele nu vin de la C.S. Legal Racing, noi nu avem ce sa afisam... PS: daca vreti, fac eu niste timpi frumosi foc, ca sa aveti rezultate! :evil: |
dar sa stii ca nu acuzam 4tuning-ul.. Daca asta am facut sa se inteleaga, scuze. Eu ii criticam pe cei de la legal racing care ori se fac ca ploua ori nu prea le pasa lor dc vedem rezultatele acum , peste 1 luna sau niciodata.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:49. |
- Copyright 2026 4Tuning