![]() |
Ce e voie si ce nu la standurile cluburilor
Vroiam sa i intreb pe organizatori si poate chestia asta va fi destul de importanta pt toata lumea - sa stiu clar si exact ce e voie si ce nu la standurile de prezentare a cluburilor.
Exemplu - este voie sa se puna reflectoare - lumini portabile langa masini ? - este voie ca fiecare club sa faca diferite activitati de promovare? - muzica va fi un bazata pe o sonorizarea unica sau fiecare club va putea sa puna la stand ce si cum vrea? - cand se poate trece la amenjarea standurilor de expunere? vineri incepand cu ce ora de exemplu... etc. Eventual ar fi ok un regulament de ordine interioara sa fie postat pt a se evita posibilele probleme ce pot aparea ....pt ca unii inteleg intr un fel si altii in alt fel..... multumesc si bafta la toata lumea! |
Re: Ce e voie si ce nu la standurile cluburilor
e simplu.... daca e club expun masini...
gratuit expun masinile ca si club, in spatiu alocat organizatoric este libertate totala sa fac activitati de prmovare PT CLUB pentru ca este initiativa noastra de a sprijini comunitatea lumnile suplimentare sunt legate de conexiune la rtea care costa putin, dar costa muzica va fi reglementata ferm la fata locului vineri dmineatza incep amenajari punem azi si regulament de ordine interioara si nu dam acreditari de presa, se intra pe baza de legitimatie de presa, sambata |
sa nu ma uiti cu rugamintea mea...cea cu ecusoanele. Am o intrebare vineri le vom primi?(ecusoanele) :)
P.S: nu cred ca e voie cu flacari?! :D |
Ok multumesc frumos pt raspunsuri! Sunt convins ca va fi o nebunie! :) si toata lumea va avea de castigat!
|
asteptam regulamentul de ordine interioara...
|
ecusonele se fac exclusiv la fata locului, exista logistica pentru asta
|
okidokie, inteles si ne vedem acolo... :) pe la 18:20 ajungem, sper sa nu fim ultimii :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:16. |
- Copyright 2026 4Tuning