![]() |
Maşina mea: Opel Astra 33ady
5 Attachment(s)
Buna
Nou pe forum asa ca luati-ma usor sa nu ametesc :D Sa prezint masina Opel Astra 1.6i, 2003 Inca nu am facut nimic la ea in afara de jante sport Opel pe 17, folie autorizta Sunt interesat de eleron portbagaj, luneta, grila fara sigla, ceva muzica si cam atat nu vad altceva ce sa-i fac. |
Re: Opel Astra 33ady
Foarte frumoase jantele. Dau foarte bine pe masina.
|
Quote:
Cât despre accesoriile de vrei tu să le pui, eu zic să cauţi pe la Bazar ( 4tuning ) că sigur o să găseşti... Maşina pare a fi îngrijită... Îmi plac jantele!... Ce dimensiuni ai la gume?... Spor la treabă! |
frumoasa masina...spor la modificat in continuare:D
|
mersi
Quote:
|
Frumoasa si ingrijita. Bafta la tunareala!
|
mersi, si eu va urez tuning cat mai mult
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Maşinuţa se află într-o stare excelentă şi te felicit pentru condiţia ei,curată foarte intreţinută , jenţile sunt interesante ca dimensiune şi ca stil ,eu unu nu le-aş da jos ,doar dacă vei avea finanţe pentru un set de jenţi cu (buză lată) negre cu marginea (inel argintiu) mi-e aşa mi-ar placea , poate ai să te găndeşti la propunerea mea.In rest mult succes şi spor la tunat !:eyebrow:
|
Quote:
ms mult |
Quote:
|
Re: Maşina mea: Opel Astra 33ady
foarte frumoasa si ingrija, si jantele aparent simple o fac interesate, dar ce nu inteleg eu , folie autorizata:lol: asa neagra pe fata?8) si autorizata?
bafta! |
Re: Maşina mea: Opel Astra 33ady
Superba. Vopseste etriere + tamburi sa dea bine la jantele alea.
O intrebare : Nu trage cam greu cu jantele alea ? Atinge? :( |
Quote:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:20. |
- Copyright 2026 4Tuning