![]() |
Masini din afara !
baietii am si eu o intrebare ma gandeam sa cumpar un bmw e 36 din germania 318is si e in jur de 2000 de euro hai 2500 si vroiam sa va intreb : cat ma ajunge cu toate taxele vama si inmatriculat tot tot ! pt cei care cunosc un raspuns ! multumesc !
|
Re: Masini din afara !
Masina nu poate fi inmatriculata daca nu are Euro 3
|
euro 3 in ce consta ? abs , 4 prezoane ?
|
normele de poluare;)
|
De obicei masinile dupa 2000 au euro 3.
Legea a fost introdusa pentru ca sa se cumpere mai multe Dacii. Deci oamenii ca tine care vor o masina calumea si mai veche sa nu isi poata cumpara una si sa isi ia un cacat de dacie. |
Cica din august...sau cel putin din viitorul apropriat....masinile nu o sa mai aiba nevoie de euro 3 pentru a fi inmatriculate...:D
|
sa ai gura aurita shougun ! ! si daca are euro 3 cum sunt cu taxele ? care stie sa posteze ! ms ;) RESPECT
|
la un e 36 cam 1500-1700 max cu accize cu tot dar nu se poate inscrie asha ca mai bine asteapta......shi eu am incercat sa aduc la fel dar crede-ma nu se merita pt cateva luni.....shi la 2000-2500......ai grija ce gasesti
|
Quote:
Dar vor fi accize "compensatorii". Nu cred ca va fi rentabil sa aduci o masina euro II de ex. sau mai rau una non-euro,chiar daca le gasesti gratis "afara". |
In conditiile in care taxa de poluare a fost anuntata si este intre 1000 - 2000 euro se poate calcula pretul final a masinii dorite a fi aduse.
Pret masina + taxa + cheltuieli aducere si inscriere |
deci ... daca gasesc ceva ce se poate inmatricula la noi ... se merita sa o cumpar si sa o aduc de akolo ? sau mai bine caut ceva de pe aici ?
|
Foarte multi oameni din Romania si chiar de pe forum si-au luat masini din strainatate dic cauza ca ele erau mai ieftine si mai bine intretinute....
Deci raspunsul e ca se merita!-parerea mea..:) |
Quote:
legea a fost introdusa ca sa fortze lumea sa cumpere masini care polueaza cat mai putzin... intamplarea face ca loganul sa aiba euro`ul necesar pt a fi inmatriculat...nicidecum nu e o conspiratzie. |
un bmw bun cu verificarea facuta in germania este intre 1500 si 2000 de e(de pisica 316-320 vrb) cu 2000 taxe si 700 max 1000 drumu ajungi la maxim 5000 de e .Masina de an 94-96 in stare buna de functionare ca la nemti nu se face verificarea ca la noi...si daca mai ai noroc mai are si elemente de tuning pe ea
|
"Masina de an 94-96 in stare buna de functionare ca la nemti nu se face verificarea ca la noi...si daca mai ai noroc mai are si elemente de tuning pe ea"
Corect... si nici service-ul nu se face ca la noi si cu piese ca la noi. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
- Copyright 2026 4Tuning