![]() |
mod-uri de roluire aripi spate
as vrea si eu un sfat...
mi-am pus jante pe 14 pe o dacie 1300 si imi cam ating gumele de aripi pe spate... ma poate ajuta si p mine cineva cu un sfat? am vazut ca e mai simplu sa roluiesti aripile decat sa cumperi pasaje de la alt tip de masina (ex.golf 2) as vrea sa stiu si eu cum se face treaba asta,ca sa nu gresesc..... astept si eu sfaturile voastre!!! |
Re: mod-uri de roluire aripi spate
c an e masina ?
c jante ai folosit ? ce culoare ? cat de sanatoase sant arcadele spate ? daca-s chituite sau slabite d rugina trb revopsite. niste poze BUNE ar ajuta. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
cum este facuta .. rola ...??? dak se poate spune :D
|
Quote:
|
Quote:
|
O coada de lopata bata ce vrei tu bagata intre roata si pasaj, 3-4 insi pe bancheta in spate ,unu la volan si tu tii de bata, si misti masina usor ,usor in fata in spate , in fata in spate nu e greu .
|
sau amortizor de dacie de spate:D aceasi metoda ca a lu daniel 3 4 oameni in masina, dai cu spatele si te apesi puternic pe amortizor sau tragi de el in sus si repeti de 2 3 ori faza si se evazeaza... inainte de a face asta bati cu un ciocan buza din interior(unde se petrec contra aripa cu aripa:) ) ai grija ca vor crapa pasajele acolo unde este semi-luna din dreptul usii(vb si experienta)
bafta p.s. pune poze dupa ce faci treaba:) |
multam pt sfaturi!!!ramane sa fac cum mi-ati spus,dar la sfarsit de saptamana pt ca in cursul saptamanii sunt la munca.
multa bafta!!!! |
|
:))tare rau chinezu,japonezu, coreanu ce o fi el, indea principala am retinuto.foarte interesant clipul, oricum daca aveti probleme cu aripile..NU INCERCATI!:lol:
Dovada: https://www.youtube.com/watch?v=1LdDA...eature=related |
Quote:
Nu ai sa vezi sa faca asa o tabla sanatoasa. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:17. |
- Copyright 2026 4Tuning