![]() |
Rang Nou Pentru Al3xius
sunteti de acord sa-mi faca si mie Zoliat un rang ...ceva legat de banana ? si promiteti ca daca-mi face mie nu ii ziceti sa va faca si voua :lol: ? ...eu am vorbit cu el si ii dau dreptate ..daca imi face mie dupaia or sa mai apara si altii care or sa vrea....
now ... let`s vote ! va multumesc anticipat ! |
te sustzin.. ! :P ca doar ejti in rolul principal.. BANANA RACING .. BANANA RACER :P etc.. vezi Vali ca i se potriveste mai bine :D :P
|
Sunt de acord...............da` care e faza cu banana.....???????? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :P :P
|
Da..si eu sunt de acord..dar care-i faza cu banana ? :wink:
|
Pai pe 10 la intalnirea 4tuning dupa cursa ne-am dus la snagov la un restaurant ...si acolo pe niste mese erau fructe si eu am pus ochii pe o banana ! :lol: :lol: :lol: si la mesele unde ne-am asezat noi nu erau fructe...si am zis ca eu ma duc sa fur o banana de la aia ...si asa am facut numa` ca m-a prins chelneru si a luat-o inapoi ! :evil: :evil: :evil: vedeti ca sunt filmuletele puse pe-aici : https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...r=asc&start=60
|
nu stiu cine a inchis topic dar daca stau sa ma gandesc a facut bine.
nu pot sa asignez un rang de banana unui user in schimb vad ca ai doua banane la semnatura nu iti ajung ? raspuns pls pe pm |
| All times are GMT +2. The time now is 23:07. |
- Copyright 2026 4Tuning