![]() |
dacia YLI se vinde
1 Attachment(s)
vand dacie modificata 3500 DE EURO negociabil
|
Re: dacia YLI se vinde
o lista cu modificarile ar fii binevenita
|
up de la mine masina face banii cu varf si indesat investitiile in ea cred ca au depasit 6000e
Quote:
|
lista cu modificari este putin cam mare
Tel: 072292826 YM: adrian_yli daca e cineva interesat ma poate suna |
Oare va doare tastatura sa scrieti? Sau sa atasati mai multe poze? Nu trebuie sa treceti toate detalliile,puteti preciza chestiile majore...
Poate cei din capitala stiu masina,dar totusi asta nu e un forum al Bucuresti-ului. Si oricum,prezentarea mai detaliata nu ar face altceva decat sa te ajute:rolleyes2 |
Quote:
sau pe tine te deranjeaza ceva am nr de tel pus daca vrei suna daca ai nelamuriri |
6 Attachment(s)
Quote:
|
o intrebare:banuiesc ca o sa am probleme daca cumpar masina si ajung la r.a.r,deci in acte e cumva motorul original,si daca da se poate oferi ptr il pune pe masina sa nu am probleme la insspectie
ms mult |
Quote:
am sa iti dau si motorul ei si nu o sa ai probleme |
Quote:
Ce ai postat tu prima data e exact cum as pune eu anunt "vand telefon mobil cu camera foto...300 euro" Ia-o ca pe un up. |
masina asta nu are nevoie de prezentari...pozele spun totul
|
dacia YLI se vinde
Eu nu inteleg de ce tot intrebati ce modificari sunt aduse la masina asta.
Vreti sa calculati cati bani au fost piesele sau vreti sa faceti si voi la fel la masinile voastre ca poate iesiti mai ieftin? Pozele spun totul. Spor la vanzare |
Quote:
si daca crezi tu ca pierzi timp la tel nu stiu ce sa zic cat timp iti ea sa scrii de vorbe goale sunt satul mai ales voi astea mai tinere care va bagati in seama daca vrei o prezentare vino sa o vezi si am sa te plimb si cu masina un om cand este interesat de ceva suna si se lamureste dar nu stiu dc imi bat eu gura cu tine ia-o si tu ca pe un up asa c sa imi mearga mie bine toata lumea scrie ce trebui numai tu esti mai cu mot doar asa ca iti faci de treaba :wave::wave::wave: |
va bagati ca mustele in ........lapte
|
up....up masina face toti bani...pozele vorbesc....imi place masina ta...daca ar fi fost a mea nu as fi vandut-o...acum fiecare cu problemele lui.....oricum bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
- Copyright 2026 4Tuning