![]() |
La Multi Ani Costin !!!!
SA FII SANATOS SI SA AVEM PARTE DE TINE .............. A APROPOS ERA SA UIT TOT CE A FOST ASEARA A FOST SPECIAL PT TINE .......LA MULTI ANI NOS-le.
CU RESPEKT, MIKUTZU !!! |
Re: La Multi Ani Costin !!!!
dap...La Multi Ani! ...:)) cat mai multe ambreiaje indoite..cat mai multe caucioace tocite..:)) si cat mai multe liniutze castigate :)) respect...a fost o seara de nota 20 ...dedicata tie ..
|
LA MULTI ANI !!!
O seara ca aseara imi doresc in fiecare zi ! :D |
La multi ani! Toate cele bune si tot ce iti doresti! Sa fii sanatos, fericit si sa ai parte de tot norocul din lume!
|
Multa sanatate ,La multi ani si sa ti se indeplineasca toate dorintele .Si la mai multe cercuri si drift-uri :P
|
La Multi Ani !!! <:-p
|
La Multi Ani :!: :drunk:
care a apucat sa guste aseara din tort? :D ps: cum sa faceti ma asa ceva? :rolleyes2 le-ati dat cu frisca la aia cu LOGANU alb? :shock: :lol: cea mai tare seara :!: si cel mai tare club din Romania! bravo Midnight Racers :twisted: |
eu nu am avut masina sa viiiiinnn:(((((((.. LA MULTI ANIIIII!!!! Oricum sunt sigur k v-ati diestrat si pt mine... Cu stima, ma inclin! MR RULZ!
|
Multi aaaaaniii la muuuuuulllltiiiii aniiiiiiiiiiiiiii :)
O seara perfecta a fost , absolut toata seara :)) |
La Multzi Ani,sanatate fericire si tot ce e mai bun,mai sfint si mai frumos sa ti se intimple tie.,sa fi fericit sitot ce iti doresti
TE PUPA FRATELE TAU CU RESPECT CATALIN ALIAS_GSI |
la multi ani si multa sanatate ca restul vine de la sine.....si sa fii iubit...
|
In primul rand vreau sa va multumesc tuturor care ati fost alaturi de mine aseara si nu numai...Este prima data in viata mea cand "am avut atatia invitati":-p...De asemenea este prima data cand am avut parte de atatea urari...o mica parte din neamul meu nici nu m-au sunat sa-mi zica la multi ani...sunt madru de cercul de prieteni pe care il am si sper sa nu va dezamagesc niciodata...MULTUMESC:MICUTZU,RIP-U,TANO,YDT-U,DOG-U,GSI-U,CRY-U,ONO,EMINEM,BASU,BAN-U,LUCKYAN,NILS,STROE,ALEX,CATA4,TRANKAN,RAZ-U (ANONIMUS) SI TUTUROR "ANONIMILOR"CARE AU FOST PREZENTI...SI NU NUMAI... LISTA NU SE OPRESTE AICI...SPER SA NU FIE CU SUPARARE CA NU AU FOST AMINTITE TOATE NUMELE CELOR DE ASEARA DAR...STITI VOI...VA MULTUMESC TUTUROR...
|
poate ca e cam tarziu pe forum dar am zis-o acolo:) la multi ani Costin tot ce iti doresti ;)
O seara de neuitat:) |
Quote:
|
La Multi Ani !!!
Sry de delay dar acum am apucat sa intru pe forum :( |
| All times are GMT +2. The time now is 20:54. |
- Copyright 2026 4Tuning