![]() |
Jenti Logan
2 Attachment(s)
Cine are poze/linkuri/adrese de unde se pot achizitiona/vedea tipuri de jenti compatibile pe logan(adca sa aiba 4 prezoane in principal, dimensiunea sa zicem nu conteaza) sa le posteze aici!!!
HAIDETI ! :D!! |
Re: Jenti Logan
|
dist la prezoane e 4 x 100
dau bine pe lowgan jentile pe 17 , intra si 18 dar sunt pacatoase rau in bucuresti alea |
Quote:
|
cel mai bine sa caute la bazar k sunt o gramaad care vand ...
uite la asta https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1143335909 si sunt d vanzare 270 d E |
nu merg pe logan!!!! :((
dupa mai multe incercari esuate de a achizitiona jenti SH pentru logan (nu se potriveau datorita gaurii de la butuc) am descoperit o oferta la metro si cred ca nu o sa o ratez de data asta la 2 mil janta..................ce-i drept CMS dar daca nu "este" fonduri mai mari asta e si sunt chiar dragutele . |
Nu prea are rost sa dai o atatia bani pe niste jenti....mai ales daca fac cat 20% din valoarea masini... :)) Mai bine ai lasa-o balta si ai pune niste capace k'lumea si gata...
|
Are cineva puse jante pe 18" pe Logan ca sunt curios daca se poate pune?
|
Quote:
poti incerca ceva jenti de megane, dar le scoti capacelul. alea merg pana la 17'' cred. dar oricum sunt mai multe si mai usor de gasit... :)) |
Quote:
jantele cred ca erau de 16-17 si aratau super pe masina!!! Spitele in numar de 6 cred erau pana in marginea jantei si dadea f frumos!!! cine cunoaste loganu?:) Inca ceva... Cei care pun poze sau situri adrese etc. aici sa tina cont ca loganu are 4 prezoane:( ... |
Se pare ca nu stiti nimik...
Incercati sa cautati "MAK" si "WOLFRACE" sunt perfecte pt logan! |
eu am probat la un service jenti de 18" ptr logan , intra perfect si se vede mortal !!! acuma nu stiu daca atinge sau nu ..oricum nu mai poti sa brachezi la max si in spate s-ar putea sa atinga
|
merci topser
|
http://www.japanparts.com/db/partsli...maker=&volkey=
primele 2 sunt seturi de 4 jenti |
2 Attachment(s)
Jenti Logan :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:37. |