![]() |
E36 Daune
salut e cineva care a facut accident cu vreun e36 si a fost desbagubit de asigurari?sunt si eu curios cati bani au fost evaluate unele piese.ms
|
Re: E36 Daune
Quote:
Ei o sa iti despagubeasca cam cat pot ei de ieftin, in functie de ce preturi au la serviceurile cu care lucreaza ei. Cel mai bine e sa vorbesti cu agentul constatator, sa iti mai bage acolo una alta, eventual daca ai o usa la reparat, sa ti-o dea la inlocuit, etc. Apoi iti faci un deviz la bavaria,il platesti, e 1% din valoarea lui parca. Iti mai faci un deviz la alt service, si apoi cu amandoua te duci la asigurari. O sa dureze destul de mult in mod normal. (poti sa ai noroc si sa-ti dea banii in 2 sapt). Si probabil asigurarile or sa iti dea peste 50% (nu mult peste) din devizul de bavaria. |
Re: E36 Daune
Da vreau sa fac in regie proprie.M-am gandit si la chestia cu bavaria dar nu prea am nimic aproape ca eu sunt din severin si pana la Tm e ceva de mers.Mi-a zis un prieten care are un magazin de piese ca poate sa imi scoata o factura pe toate piesele avariate si cu aia sa ma duc dar eu eram curios cam cat au primit de la asigurari cei care au patit asa ceva oricum ms:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:01. |
- Copyright 2026 4Tuning