![]() |
Muzica house/club etc. pentru masina
Pentru inceput stiu ca sunt multe Topic-uri cu si despre acest subiect asa ca nu e nevoie sa-mi amintiti in 2000 de exemplare. Aud pe peste tot muzica numai cu bass, putine versuri etc. ca in cluburi dar niciodata n-am gasit oricat am cautat pe net (youtube, 4tuning etc) (ma refer la muzica house, club, dance nu hip-hop cu bass sau mai stiu eu ce). Nu vorbesc despre acele melodii tip subwoofer test . E greu de explicat despre ce muzica vorbesc :rolleyes2 dar precis trebuie sa fie cineva care are muzica de genu. Daca aveti Torrente, numele artisitilor...orice...dati-mi si mie va rog ca eu caut degeaba ca nu gasesc nimic.
|
Re: Muzica house/club etc. pentru masina
PS - sunt 4 clipuri puse pe pagina asta (dati in jos)...are muzica de care zic eu
https://forum.4tuning.ro/110-masina-m...s/page-10.html |
11 Attachment(s)
Caractere
|
8 Attachment(s)
Ce am pus mai sus e mai mult minimal-tech, insa poate te referi la dubstep. Nu e la fel de comercial, insa are mai mult bass decat primul...
|
mersi, o sa vad cum sunt :D
|
mersiii si eu pt ca imi prind bine si mie.. sall
|
Dustep sau Minimal-Tech?:D
|
multumiri pentru muzica :)
|
buna...
cum pot copia muzica.... |
30 Attachment(s)
Caractere
|
dubstep si drum and bass merg cel mai bine cand mergi cu viteza:P
|
10 Attachment(s)
Quote:
:arrow:1-5 Dubstep :arrow:6-10 DnB :D |
Si eu am cautat melodia aia din videoclipuri dar nam gasit nimic, macar titlul melodiei daca il stie cineva:|
|
foarte folositor topicul :d
|
Am auzit la multi au niste melodii deci cum sa-ti explic se aude numai "bum bum bum" adica fara voce numai bass-ul am cautat si house si minimal test bass si nam gasit nimic deci eu caut melodia din cele 4 filmulete sau melodii asemanatoare.:D:D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:04. |
- Copyright 2026 4Tuning