![]() |
FOCUS TREND 1.4 80CP vs Opel Astra H 1,4 90 CP
FOCUS TREND 1.4 80CP vs Opel Astra H 1,4 90 CP
Ceva sfaturi intre astea 2 ? Sa va arat oferta completa. Pentru focus : pret 10.600 E , tva si prima de casare incluse MOTOR Combustibil: Benzina Putere maxima: 80 CP CUTIE DE VITEZE 5 MT CULOARE CAROSERIE Metallic GARANTIE 4 ANI FARA LIMITA DE KILOMETRI DOTARI STANDARD 1. ABS (Anti Lock Brake System) + EBD (Electronic Brake Distribution) + MBA (Mechanical Brake Assist) 22. Lumini pentru ceata - spate 2. Aer conditionat manual 23. Luneta incalzita 3. Airbag-uri frontale, sofer si pasager 24. Manere exterioare usi in culoarea caroseriei 4. Airbag-uri laterale 25. Manere interioare usi de culoare argintie 5. Bancheta spate rabatabila fractionat 60/40 26. Mocheta portbagaj 6. Buzunare plasate pe spatarele scaunelor din fata 27. Oglinzi laterale reglabile electric si incalzite, cu semnalizator integrat 7. Centuri de siguranta fata cu prindere in 3 puncte si reglabile vertical 28. Priza suplimentara in portbagaj (doar pt wagon) 8. Coloana volan ajustabila axial si vertical 29. RadioCD cu 6 difuzoare si comenzi pe volan 9. Compartiment bagaje iluminat 30. Scaun pasager reglabil manual pe 2 directii 10. Computer de bord 31. Scaun sofer reglabil manual pe 4 dierctii 11. Discuri frana fata/spate 32. Scaune fata comfort 12. Eleron de culoare neagra (3 si 5 usi) 33. Servodirectie 13. EPATS (Passive Anti-Theft System) - imobilizator electric motor 34. Sistem alimentare fara buson 14. Faruri cu halogen 35. Sistem de franare servoasistat 15. Filtru de aer 36. Spoilere fata si spate in culoarea caroseriei 16. Geamuri fata actionate electric 37. Stergator/spalator luneta (3usi, 5usi si wagon) 17. Inchidere centralizata cu telecomanda 38. Suspensie standard 18. Inele ancorare marfa in portbagaj 39. Tetiera centrala spate (4/5 usi si wagon) 19. Jante de otel 16" pentru 2.0 benzina 40. Torpedou iluminat 20. Jante de otel de 15" (16" pentru 1.8 diesel) 41. Volan in 4 spite, cu insertii cromate 21. Kit de interventie pana DOTARI OPTIONALE INCLUSE IN PRET 1. Vopsea metalizata 2. Pachet fumatori 3. Roata de rezerva de dimensiuni reduse Opel astra H Essentia 10.500 , 90 CP , prima de casare si tva incluse Oglinzi exterioare reglabile manual Claxon cu o singură tonalitate Grilă frontală cu bară cromată (4-uşi, 5-uşi, Caravan); Grilă tip fagure cu bară cromată (GTC) Consolă centrală crom mat Ornamente panou bord "Charcoal" Scaun şofer reglabil manual, 4 direcţii Tetiere scaune spate, tapiţerie textil, două, la exterior Scaune faţă confort Instrumente bord de culoare neagră, inclusiv turometru Servodirecţie electro-hidraulică, efort variabil Volan cu 3 braţe Sistem de încălzire Airbag-uri frontale şofer şi pasager şi airbag-uri laterale faţă Kit pentru depanare pneuri Jante din oţel de 15” ----------------------- Ce nu prea ma incanta e faptul ca sunt putini CP, ma gandea ca pot incerca un sh de 2 ani cu 105, 115 Cp Voi ce parere aveti? Multumesc |
Re: FOCUS TREND 1.4 80CP vs Opel Astra H 1,4 90 CP
Cam slabute la motorizare ( chiar si la dotari) ; as incerca ceva mai puternic , gen Fiat Linea 1.4 Tjet 120cp; din cate am vazut il gasesti pe la 10.200 cu Rabla
|
parerea mea ca e amandoua sunt cam la fel...eu as alege fordul doar pt ca arata mai frumos atat la interior cat si la exterior
In legatura cu SH , gasesti multe masini la mai mult de 100 cp , km putini si dotari multe la 10.000 euro;) |
Am masina luata de noua si pot spune ca e una din greselile mari facute in viata. In primii 2 ani pierzi pe putin 30% din valoarea ei , pentru ce? "Ca sa pot trage eu prima basina in ea " ar spune unii. Deocamdata basina aia e cam scumpa pentru noi mai ales ca buy-backul e la pamant. CUm ai spus si tu , masina pana in 2 ani cu max 50 mii la bord o gasesti si la pret bun ,si dotari mai multe . Vrei mai multi cai ,cauta un golf 5 1.4 tsi dar nu stiu daca gasesti la banii aia.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:30. |
- Copyright 2026 4Tuning