![]() |
BMW E36 coupe ///M-Technic, editie limitata Avus
45 Attachment(s)
BMW 318 is editie limitata AVUS
motor 1.8 is de generatie - 140 cp - 4 pistoane - f puternic , f economic dotari : -packetul ///M-Technic - suspensii articulatii ///M3 - packetul ///M-Aerodynamik - bari ///M3 - praguri plastic ///M3 - bandouri laterale ///M3 - scaune sport Recaro semi-piele cu tapiserie model individual AVUS - jante originale BMW marca BBS - 17 inch ( din 2 piese ) - jantele vin din fabrica pe acest model individual - volan sport ///M ( imbracat in piele in culoarea caroseriei ) - airbag sofer + airbag pasager - inchidere centralizata - geamuri electrice cu senzor confort - oglinzi electrice heliomate si incalzite . sunt proprietar in acte . ofer toate actele necesare inmatricularii in ro euro 2 garantat 100 % pot asigura R.A.R. sau Inmatriculare in Bucuresti si Ilfov se mai pot scoate 2+1 nr rosii ;) pret fix 2500 euro . fara variante ! ! ! |
Re: BMW E36 coupe ///M-Technic, editie limitata Avus
cat de limitate sunt editiile astea "Avus" ? din ce vad numai tu ai adus vreo 10 :) ...
spune-mi te rog , anul fab. si daca jantelor li se poate modifica J-ul ... merci ! |
mi se pare ca e 12 / 1993 sau inceputul lui 1994 . o sa va zic maine sigur .
oricum doar in perioada asta s au facut . am uitat sa specific ca bandourile au disparut dupa masina . apropo ... cumpar bandouri ///M cat de limitata e editia asta nu stiu darcrede ma este f limitata . am adus 3 sau 4 doar ... si am adus tot ce s a scos avus la vanzare . iar un alt prieten a mai adus una . |
in 93 a aparut avus.. a mea e 93 si e avus , culoarea e in catalog la bmw ca fiind facuta doar in anul 1993 special pt avus..
|
sonderlack ;) in traducere vopsea speciala ;)
|
asa scrie si la mine... SONDERLACK , hai ca numai fac offtopic , bafta la vanzare .
|
o dau pe 2350 euro , fara sa mai caut bandouri
|
Cam cat costa taxa de inscriere??
Respect |
ok ...
ms.. da , 44 mil e taxa . masina este la pretul asta pentru ca e perfecta d.p.d.v. technic , interior impecabil , linie perfecta , nu a avut accidente , dar necesita retusuri de vopsea , are vopseaua inflorita in mai multe locuri . nu este vizibil mai de la distantza , dar daca te uiti atent . . . la portbagaj , se observa si in poze , i a dat neamtzul cu negru . cu pensula . dar ... totul se rezolva ... e ideala pentru cine nu are 3000-3500 de un m pack impecabi8l s al ia p asta si cand are banu sa l retuseze . bandourile late nu le mai are , au fost furate . si ii trebuie skimbat un senzor ABS . sincer n am retusat nici una .... chiar daca avea probleme mai grave ... asha ca si de asta mi e lene sa ma apuc s o duc prin serviceuri . ieri masina nu s a dat pt 2500 euro azi nu s a dat cu 2350 eruo pret pentru maine 2200 euro . fixxx bineinteles ... nu msai pot lasa ! ! ! stiti ca cu o pilutza la rar la masinile astea se mai calculeaza si o depreciere si ... se reduce taxa de mediu . asha ca .... o masina ca asta pana n 3000 euro gata nmatriculata si retusata .... nu i chiar de lasat . eu zic ca merita vazuta . masina este februarie 1994 p.s. pt pretentiosi ;) am pe drum ceva ,. . . . |
vanduta . multumesc . se poate inchide .
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:21. |
- Copyright 2026 4Tuning